Шоколад и Годи Бери Суперхед Трейл Микс

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 149

Мазнини - 10 гр

Въглехидрати - 15гр

Протеин - 3g

Общо време 5 мин
Подгответе 5 минути , гответе 0 мин
Сервирания 5 (по 1/4 чаша всяка)

Терминът "суперхрана" може да бъде подвеждащ понякога. Обикновено се отнася за храни, които имат особено висока концентрация на хранителни вещества или антиоксиданти, които са полезни за здравето. Някои от тези храни включват боровинки, зеле , орехи, сьомга и семена от чиа .

Докато тези храни могат да бъдат добри, за да добавите към вашата диета, важно е да знаете, че нито една храна не може автоматично да ви направи здрави. Superfoods няма да премахне лоша диета или заседнал начин на живот, а добавянето им към други храни не прави непременно тези храни здрави. А поничка с шаа семена, поръсени отгоре, все още ще бъде поничка.

Тази супер хранителна смес е пълна с ядки, семена, шоколад и сушени плодове, които са пълни с фибри, белтъчини, здравословни мазнини и антиоксиданти. Комбинацията е вкусна смес, която ви дава трайна енергия със здравето на сърцето. Най-добре е да ядете суперхраните си в контекста на балансирана, цялостна здравословна диета за най-голяма полза!

Съставки

подготовка

  1. Комбинирайте всички съставки в малка купа.
  2. Разделете на половин чаша чаша.

Варианти и замествания на съставките

Ако има съставка, за която не се интересувате, оставете я или я заменете с друг сушен плод, ядки или семена, които харесвате! Печените или сурови бадеми, например, могат да бъдат заменени с орехи, а слънчогледовите семена за пепитата. Ако можете да ги намерите, можете да изберете изсушени боровинки или замразени сушени ягоди.

Заменяйте на равни части.

При избора на сухи плодове просто не забравяйте да прочетете етикета и да сте сигурни, че няма добавена захар - естествено, че са достатъчно сладки.

Съвети за готвене и сервиране

Част от тази пътека се разбърква в индивидуални порции, така че да имате здравословни закуски, готови да ядат в чантата си, в офиса или в колата си! Опаковайте ги в малки чанти с цип, за да можете лесно да ги вземете и да ги вървите.