Черно боб и зелени Pinwheels са вашите нови Отидете-Обяд Обяд

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 198

Мазнини - 5g

Въглехидрати - 30гр

Протеин - 8g

Общо време 30 мин
Подгответе 30 минути , гответе 0 мин
Сервизи 10

Опаковъчният обяд понякога може да се окаже досаден. Джаз го направете с тези здрави обувки, които не само изглеждат добре, но също така са забавни за ядене и ще ви накарат да се чувствате удовлетворени.

Както боб (вашите бобови бобови растения ), така и тъмни листни зеленчуци са лесен начин да увеличите приема на фибри и те са добри източници на фолиева киселина - витамин В, който подпомага образуването на червени и бели кръвни клетки в костния мозък. Фасулът съдържа и вид нишесте, използван от здрави бактерии в дебелото черво, за да произвежда къси верижни мастни киселини, които изглежда защитават клетките на дебелото черво.

Съставки

подготовка

1. Поставете една тортила върху табела или дъска за рязане.

2. Разпръснете 1/4 чаша охладени черен боб на цялата страна на тортилата. Поставете 1/4 чаша на рукола или спанак листа над боб.

3. Започвайки от единия край, завъртете тортилата плътно. Заделени. Повторете с останалите тортили, боб и зелени, докато всичко се изчерпи.

4. Завийте всяко валцувано тортила плътно в пластмасова обвивка и охладете до готовност за употреба.

5. За да сервирате, изрежете всяка валцувана тортила в 1/2-инчови парчета.

Варианти и замествания на съставките

Опитайте да ги направите с фъстъчено масло и плодове или рикота, черен пипер и обръснати тиквички. Стремете се да опаковате нещо от най-малко 2 или 3 различни групи храни, за да балансирате хранителния профил на храната си. В тази рецепта получавате скорбяла от тортила, протеин от боб (или фъстъчено масло или рикота) и зеленчуци или плодове от зелените (или тиквички или плодове).

Съвети за готвене и сервиране

Направете партия през уикенда и ще имате готов за обяд обяд за вас и вашето семейство през цялата седмица. Това също е страхотно да направите като предястие на следващото си парти.