Спанак Спагети Алио и Олио

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 290

Мазнини - 8 гр

Въглехидрати - 45гр

Протеин - 10 гр

Общо време 15 мин
Подгответе 5 мин , готвяйте 10 мин
Сервирания 2 (по 1 чаша всяка)

Джаз нагоре тази италиански вдъхновена паста с спанак за множество добавени витамини и минерали. Ще получите ползи за здравето на сърцето от витамини като магнезий , който е важен за здраво сърце и фолиева киселина , което може да помогне за намаляване на риска от сърдечносъдови заболявания. Тъмните зелени зелени също предлагат съединения, показани да предпазват клетките от увреждане и възпаление и това е лесен начин да добавите някои зеленчуци към вашата храна.

Това хранене е едно, което трябва да се направи след дълъг ден - това не е толкова отнемащо време, но вероятно е по-здравословно и по-евтино, отколкото да се вземе, и предлага традиционен ароматен хранителен аспект, който вероятно сте жадували вечер.

Съставки

подготовка

  1. Подгответе и изцедете спагети според указанията на опаковката. Не забравяйте да солите водата си и да работите по подготовката на другите съставки, докато спагетите са на печката.
  2. Загрейте зехтина в среден тиган на средна температура. Добавете чесъна и червения пипер люспи и sautee за около 2 минути.
  3. Добавете варени и изцедени спагети към тигана и ги разбъркайте, докато ги включите в маслото и чесъна.
  1. Добавете магданоз и спанак, разбъркайте, докато се съчетаят добре. Оставете готвача още 2 минути, преди да изключите топлината и обшивката.

Варианти и замествания на съставките

Можете да използвате различен тип паста-фетучин, linguine, дори макарони или penne - в равни количества (4 унции). Различно тъмно зелено зелено като зеле , зеленчуци или швейцарски чарк също ще работи.

Съвети за готвене и сервиране

Това е перфектно допълнение към прясно приготвеното пиле или сьомга на скара (ако имате време). Остават и оставащите.

Също така можете да се насладите на самата чиния. Въпреки че е просто хранене, можете да подобрите представянето, за да го направите по-приятно. Използвайте хубава чиния, гарнирайте с допълнителни листа магданоз и практикувайте умното хранене, докато се наслаждавате на всяка хапка.