Глутен без лимон Cheesecake рецепта

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 222

Мазнини - 11 гр

Карби - 25гр

Протеин - 8g

Общо време 90 мин
Подгответе 20 мин. , Гответе 70 мин
Сервирания 16

Сладката кейк от лимон е светла и кремообразна, с киселината на лимон, пресичаща богатството на крема сирене. Тази рецепта за лимонов тиган е подсладена от мед и използва коричка от бадемово брашно. Резултатът е не само вкусен, но и без глутен , но той вкусва и се чувства точно като истинското нещо. Намаляваме температурата малко от нормалната рецепта за чиста череша, защото медът кафява малко по-бързо от традиционните съставки на cheesecake.

Ключът към перфектната сирена е да се получи "точното количество" вкус на лимон, без да е кисел. Като се има предвид гръцкото добавяне на кисело мляко , ще трябва да извършите дължимата грижа, за да не прекалявате с лимон. Един трик е да се използва лимонова кора (жълтата част на лимонова кора), която има много лимонов аромат. Използването на ренде за микроплан улеснява отстраняването на зъбите, без да се получи горчивото бяло сърце отдолу.

Съставки

подготовка

 1. Загрейте фурната до 350F.
 2. Подгответе тиган с пружина: поставете парче пергаментна хартия върху дъното на тигана; не е нужно да го намажете до размера, просто го застопорете на място, когато затегнете страните на тигана. Маслото се слага върху страните и дъното на тигана, включително пергаментната хартия. Опаковайте външността на тигана в тежко фолио, за да го предпазите от изтичане.
 3. В хранителния процесор разбъркайте заедно съставките за кората. Натиснете сместа в долната част на тигана с пружина. Печете за 8 до 10 минути, докато стане ароматно и ще започне да се кафя. Извадете от фурната.
 1. Намалете температурата на фурната до 325F.
 2. В купата на постоянна смес, победете сметаната до пухкаво. Остържете страните на купата и греблото.
 3. Добавете мед, ванилия, сол и две от яйцата. Разбийте добре, след което изстържете страните на купата.
 4. Добавете останалите две яйца. Разбийте добре и остържете.
 5. Добавете лимонов сок, лимонова кора и гръцко кисело мляко. Добре бийте, изстържете и изсипете сместа за пълнене върху предварително изпечената кора.
 6. Поставете тава за печене, достатъчно голяма, за да държите панела с пружина във фурната и го напълнете наполовина с вряла вода. Поставете панела за пружини в тавата за готвене и печете около 60 минути, докато чийзкейкът е най-вече настроен, но все още е потънал в средата.
 7. Докато чийзкейкът се пече, смесете заедно съставките, за да се покриете с чиста купа и да ги оставите настрани.
 8. Извадете кейккейк от фурната, разстилайте покривката върху кейккейк, след което го изпечете за още 10 минути.
 9. Охлажда се до стайна температура (1 до 2 часа), след това се охлажда напълно за няколко часа, преди да сервира.