Здравословна Кървава Коктейл Рецепта

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 134

Мазнини - 0 грама

Въглехидрати - 9г

Протеин - 1g

Общо време 5 мин
Подгответе 5 минути , гответе 0 мин
Сервирания 1

Кървавата Мери е чудесен коктейл с високо съдържание на вкус, но може да бъде зареден със захар и натрий, особено ако използвате предварително направена смес от Кървавата Мери. Ако направите свой собствен, обаче, можете да се насладите на приятен брънч коктейл и да си поръчате едновременно зеленчуци! Плюс това, тази рецепта за нисковъглехидратна коктейла със сигурност ще ви помогне да запазите приема на захар под контрол, докато се наслаждавате на тази класическа алкохолна напитка. Тъй като тази рецепта е по-здрава версия, обаче, трябва да внимавате да не добавяте повече алкохол или доматен сок, отколкото изисква рецептата.

Съставки

подготовка

  1. В една висока чаша, като халббол, смесвайте водка, доматен сок и лимонов сок . Разбърква се в подправките, приспособява се към вкуса.
  2. Добавете кубчета лед и поръсете с лимонов клин, стебло целина, маслини или коктейл скариди, ако желаете.

Забележка за доматен сок

Унция сок от домат има малко над един грам въглехидрати. Повечето рецепти за "Кървави марси" са навсякъде от 3 до 6 унции доматен сок, така че можете да отрежете 6 грама на половина и все още да сте верен на традицията на Кървавата Мери.

Съвети

Поради списъка с съставките, Кървавата Мери е наречена един от най-сложните коктейли, които трябва да направите. Получаването на необходимия вкус изисква умение и в зависимост от вашите вкусови пъпки, балансиращ акт, за да го направите точно. Важно е да работите с пресни продукти, а някои смятат, че трябва да добавите съставките в определен ред, което предполага, че подправките - сол, черен пипер и сос Worcestershire - се добавят преди лимоновите и доматените сокове. А довършването на алкохола е най-добрият начин да усъвършенстваш Кървавата Мери.

Можете да решите дали тази техника е за вас, но какво ще направи систематично наслагването на съставките ви, ще ви помогне да запазите разделите за това колко от всеки подправка искате. Нещо друго, което трябва да обмислите, когато усъвършенствате уменията си за вземане на напитки от "Кървава Марина", е дали искате да сте го пикантни или не. Докато тази рецепта включва Tabasco, можете да добавите лют червен пипер или малко повече Табаско, ако предпочитате повече топлина.

(Това няма да добави въглехидрати, така че е напълно безопасно да се направи.)