След диета "Южен бряг" докато кърмите

Получавайте подходящ хранителен съвет, когато кърмите ново бебе

Вие сте на диета "Южен бряг"? Планът за хранене, разработен от д-р Артър Агатон, е програма, която много хора следват за здравето и уелзото през целия живот. Но има някои етапи в живота ви, когато може да се чудите дали е здравословно да следвате стриктния хранителен протокол. Например, дали е подходящо да следвате диета "Южен бряг" докато кърмите?

Добро хранене и кърмене

Нормално е новите майки да искат да хвърлят парите си за бременност .

Някои нови майки могат дори да започнат нова диета или тренировъчна програма веднага след раждането. Докато други се надяват, че кърменето на новороденото ще изгори достатъчно калории, за да помогне на излишното тегло да изчезне.

За вас и заради бебето е важно да имате добър хранителен съвет, когато кърмите. Ако възнамерявате да следвате диетата на South Beach , можете да използвате книги като да разберете какво да ядете и какво да не ядете. Но също така е важно да получите съвети от източници, които са предназначени специално за кърмещи майки.

Американският колеж по акушерство и гинекология предлага полезни съвети за грижи за следродието, включително някои хранителни съвети за кърмещи майки. В допълнение, Асоциацията на специалистите по репродуктивно здраве предлага полезни съвети за хранене, хранене и упражнения за майки с нови бебета.

Но най-добрият съвет за вас ще дойде от вашия собствен доставчик на здравни услуги.

Вашият акушер, педиатър и доставчик на първична помощ знаят вашата лична здравна история. Той или тя може да оцени вашите хранителни потребности и нуждите на бебето, за да ви предостави персонализирана грижа. Насоките, изброени по-долу, могат да се използват като точки за разговор, когато задавате въпроси по време на назначаването си.

Диетата на South Beach докато кърмите

В неотдавнашно интервю с диетолог от South Beach Diet тя обясни насоките на програмата за майките, които кърмят. Marie Almon, MS, RD предостави насоки както за бременни, така и за кърмачки.

"Очакванията на майките трябва да предотвратят прекомерното наддаване на тегло, но да не губят тегло. С оглед на това фаза 2 на програмата може да бъде безопасен избор за бременни жени, ако се следва като план за" здравословно хранене ", а не за" загуба на тегло Тъй като фаза 2 е пълна с хранителни гъсти цели зърна, плодове и зеленчуци, постно белтък, здравословни мазнини и нискомаслени млечни продукти, тя може да бъде проследена по време на бременност и също е полезна за кърмещи майки . кърменето трябва да се консултира със собствения си лекар, преди да приеме някакъв план за хранене. "

Хранителни съвети за кърмещи майки

Американски колеж по акушерство и гинекология също така предлага полезни хранителни съвети за кърмещи майки.

Не забравяйте, че ще имате достатъчно време, за да изгубите теглото на бебето след като приключите с кърменето. Използвайте месеците, когато кърмите, за да ядете здравословна диета, за да осигурите добро хранене за вас и вашето бебе. Инвестицията във вашето здраве ще помогне на вашето бебе да изгради по-добри навици за благополучие.

* Тази статия е пренаписана от Malia Frey, .com Отслабване Експерт