Mira Fitness Tracker - Преглед

Търсите по-красив фитнес инструмент? Разгледай Мира.

Вече не е достатъчно, за да може тренажорът да преброи стъпките ви. Трябва да изглежда добре (вижте: Misfit Shine и фантазия Fitbit колиета и гривни ). Сега Мира навлиза на пазара с доста нова гривна. Накарах добре изглеждащата Мира да се носи, за да провери дали нейната функция е в нейната форма.

Mira Fitness Tracker - предимства и недостатъци

Професионалисти:

Недостатъци:

Mira Fitness гривна - преглед

Мира спечели лесно състезанието за красота за красота лесно. Тракерът се захваща в красив маншет от неръждаема стомана (наличен в черно злато и тъмно лилаво), който изглежда много по-хубав от пластмасови или силиконови ленти. При три седмици ежедневно износване получих много комплименти и въпроси за Мира. Можете също така да премахнете тракера от гривната и да я закопчаете в дрехите си. Бях загрижен, че твърдата, блестяща пластмаса на фотографа - щеше да се почеше, но по време на моя период на изпитване не го направи.

Носех Мира заедно с Fitbit Flex и открих, че броят на стъпките, които те следиха, е сравнима. Mira прави повече данни видими на тракера, отколкото Flex. С Flex можете да виждате само светлини, показващи процент от ежедневната активност, докато Mira ви дава точен брой предприети стъпки заедно с кота и изминатото разстояние.

Също ми хареса да мога да видя времето на тракера. През годините не нося часовник и не осъзнах, че съм го пропуснал толкова много.

Един недостатък на тракера на Mira е, че може да е трудно да се покажат данните. Леко притискате страните на тракера с палец и показалец, за да извикате осветения дисплей.

Това е лесно, когато имате тракера, прикрепен към дрехите ви. Когато е в гривната, е по-трудно да поставите пръстите си на точните места.

За разлика от Flex и някои други тракери, Mira не е водоустойчива, така че не можете да го носите в душ. Също така няма функция за проследяване на съня, така че не се препоръчва да носите през нощта. Това е само проблем, ако не си спомняте да го връщате отново сутрин или след душ (да, аз съм виновен!). Както беше обещано, батерията продължи около 5 дни. Или можете просто да презареждате нощем, докато спите. Тракерът ($ 169) се предлага със стойка за зареждане и една гривна.

Mira Fitness App

С всяко устройство за проследяване на фитнес, придружаващото приложение е важно (Mira's е налице за iOS и Android). Тук ще намерите по-подробна информация за дейността си - представена тук с привлекателна кръгова графика - и дневник, в който можете да проследявате диетата си, както и упражненията, които не са записани от тракера (напр. Йога, Пилатес или плуване). Мира не предлага социална връзка (където например можете да видите колко стъпки са направили приятелите ви или да се развеселите).

Вместо това, той е печен в "Boosts", които ви дават малко мотивация по всяко време, когато искате.

Кликнете върху бутона "Нуждаете се от вдъхновение?" и ще видите предложена дейност, която е кратка, но ще изгори някои калории или просто да скочи - да започнете физическата си активност за деня. Ако не ви харесва първата, която получите, превъртете, докато не намерите такъв, който ви харесва. Можете също така да запазите любимите си усилвания, за да се върнете към тях лесно.