Разгледайте тези Пилатес блогове

Голямото нещо за интернет е, че всеки има глас! Разбира се, лошото за интернет е ... всеки има глас. В света Пилатес имаме нашия дял от вокалните участници, а блогърът на Пилатес не е нещо ново. Няколко от играчите в бранша обаче са поели платформата си за блогове на по-високо място.

Ето кратък списък от три блогове, които смятам, че заслужават да бъдат четени.

Моите критерии за включване бяха прости и всичките три направиха изрезката във всяка област. По-конкретно, изисквах блоговете да бъдат писани отговорно, да се стремят към откриване на диалог, да не се вдъхновяват от своя читател и също така да имат визуално значение. Налице е излишък от съдържание на Пилатес и много автори отговарят на два от трите критерия. За тази статия обаче избрах да подчертая тези с всичките три елемента и това, което според мен е идеалният трифекта за подходящо използване на блоговете в света Пилатес.

Ако искате да чуете какво наистина мисля за блоговете като средство за споделяне на съдържанието на Пилатес, прескочете до края на списъка и прочетете нататък.

Пилатес Intel

Брет Милър пише тази колона със смешен, осезаем и достъпен глас. Той ни пише от Стокхолм като американски експат. Особено оценявам начина, по който той открива диалог, който може би не е популярен сред различните фракции на Пилатес.

Също така е хубаво да чуете перспективата на Пилатес, която е ясно извън САЩ. Като цяло, блогът е приятелски и ангажиращ.

Бенджамин Дегенхард

Бенджамин е базиран на източното крайбрежие и помещава блога си на едноименния му сайт, който е и домът на календара му за обучение 360 Пилатес. Справедливо е да кажем, че Бенджамин е любимецът на Пилатес индустрията точно сега.

Предприемащите и следващите учители знаят името му и той е уважаван водещ на веригата Пилатес. Неговата лична очарование от историята на Пилатес го е събрала в доверието и лоялността на общността. Бенджамин наистина е поел ангажимент да помага на Пилатес да мисли по пътя си към оригиналните намерения на г-н Пилатес, за разлика от сляпо след определена доктрина. Отвъд всичко това талантът му като графичен дизайнер означава, че сайтът е прекрасен, за да се гледа и да се натрапва с визуално стимулиращи елементи.

Андреа Маида

Можете да решите за себе си, но аз с любов се отнасям към нея като пилатес тласък . Намира се на западния бряг, Андреа ни храни редовно страстно класическо пилатеско съдържание. Този гал може да ви продаде всичко. Тя дисектира упражнения, анализира рутини и разглежда концепции с забавна, но интензивна доставка. Това е вълнуващо да се чете и добре представено. Като бонус, всяка колона е добре илюстрирана с изображения за справка.

Ако имате само място във входящата си поща за няколко бюлетини на Пилатес - горепосочените трима трябва да са в списъка.

Пълно разкриване, аз се чувствам двусмислено по отношение на Pilates blogging по няколко причини. Първо, мисля, че е опасна територия за учителите на Пилатес да събират учебна информация от блог.

Особено когато става въпрос за анатомия, биомеханика или техническо обучение. Ученията по елементите на Пилатес трябва да се преподават в официална среда с достъп до опитен инструктор и някои метрики за оценка на обучението. Рециклирането на протоколи или концепции от блог не прави учител .

На второ място, обучението на студент по домовете носи също толкова голяма отговорност. Простите погрешни тълкувания могат да имат катастрофални последици. Обучението чрез онлайн блог е хлъзгав склон. Блоговете са предназначени да споделят лични мисли, да вдъхновят другите и да предизвикат дискусии или допълнителни проучвания, но техническото обучение е там, където блоговете могат да се провалят.

Най-накрая, блогосферата изглежда съставя удостоверения за онези, които нямат. За средностатистическия лейдер, добре проектиран или дори съвсем съвършен блог може да накара хората да вярват, че четат работата на експерт. В действителност блоговете не се проверяват за точност на никое ниво. С малко умения за писане и типична убеденост една обикновена статия в блога може да има нежелани последици за тези, които следват.

Ето защо, четец, пазете се. Обмислете блога си в Пилатес за развлекателни цели и проучване, а не като подходящ учебен инструмент.