Птица пица на скара

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 221

Мазнини - 11 гр

Карби - 25гр

Протеин - 8g

Общо време 25 мин
Подгответе 5 минути , готвяйте 20 мин
Сервирания 2 (1pita кръг всяка)

Докато тази пица пица рецепта не е вашата традиционна парче пица, тя има някои от същите компоненти и прави за подходящо хранене загуба на тегло. Следва направените и не дават поръчки за здравословна пица , но вие правите своя собствена! Най-важното е, че е покрита със зеленчуци, които добавят вкус и правят всяка ухапване, без да се добавят твърде много калории. И въпреки че всяка хапка е по-здрава, няма липса на класическото сирене от моцарела, което всички обичаме на нашите пици.

Съставки

подготовка

  1. Загрейте зехтина в средна скара на средна температура. Добавете чесъна, босилека и лют червен пипер, като готвите, докато чесънът е само малко златист.
  2. Добавете лука, патладжана и пипер, като внимавате да покриете всички парчета с маслата от чесън. Грил, докато видиш скара марки, след това се обърнете и нека готвя през.
  3. Загрейте фурната до 350 F и подредете питите за печене.
  4. Разстилайте половината от сос от марината на всяка половина. Подредете скара патладжан, лук и домати половина на пита. Поръсете всеки кръг с половината от сиренето.
  1. Печете за 8 до 10 минути, докато сиренето се разтопи напълно. Извадете от фурната, охладете малко и се насладете.

Варианти и замествания на съставките

Използвайте какъвто и да е цветен пипер, който имате. Можете също така да използвате обикновен нарязан среден домат вместо чери домати.

Повечето зеленчуци се приготвят предварително, за да се спести време във фурната. За дори по-бърза пита пита, използвайте останали печени зеленчуци . Те може да не са патладжан, лук и звънец, но те вероятно все още ще имат вкус и ще имат подобни предимства.

Съвети за готвене и сервиране

Поддържайте кожата на патладжана непокътната. Ако я лющете, ще загубите някои от мощните антиоксиданти и фибри, намерени в тъмно лилавата кора.

Използвайте обикновен тиган, ако нямате тиган.