Присъединете се към проекта "Ноември", за да се насладите на безплатна фитнес

Ноември може да бъде брутално време да се упражнявате навън . В много райони на Съединените щати често се сблъсквате със студена сутрин, влажно време и може би малко сняг. Тогава времето се променя и вие оставате да се борите с къси дни, дълги нощи и с привлекателността на един топъл, уютен дом. Успех придържайки се към рутинна тренировка.

Но точно това привидно непреодолимо предизвикателство, което вдъхнови съоснователите на проект "Ноември", Броган Греъм и Боян Мандарич, да започнат свободното фитнес движение.

Приятелите направиха прост пакт - и двамата се ангажираха да се появят всяка сутрин в 6:30 ч. През месец ноември, за да се съберат заедно. Този словесен ангажимент, позната с любов като "словесен" през Ноември Project Lingo, сега се смята за неразрушима връзка на отчетността и това е една от многото причини, поради които групата е нараснала от две момчета на групи от стотици и хиляди, които се срещат и тренирайте заедно по целия свят.

Какво можете да очаквате при присъединяването към ноемврийския проект

Ноември Работниците на проекта винаги се провеждат незабавно в 6:30 ч., Обикновено в добре познати или известни места на открито в и около града. Не е необичайно първите хора да се чувстват малко нервни за това какво да очакват, но културата е приветлива, така че няма причина да не се опитате. Накратко, ето какво можете да очаквате:

Стив Прокнъл, един от съоснователите на глава от ноемврийския проект "Бъфало", казва: "НП е място, където всички са добре дошли. Това е място, което ви дава възможност да опитате различни форми на движение, които никога не сте опитвали преди или никога не си помислихте, че може да ви хареса.Вие може дори да откриете, че се регистрирате за първия си мандат, състезание по маратон или състезание, след като се присъедините към групата.

Трудно сме, но имаме много време да го направим. "

Как да се присъедините към ноемврийския проект

Просто се появи! Сериозно, това е като мотото на ноемврийския проект. Тренировката е безплатна и работи като часовник, така че не е нужно да правите нищо предварително. Просто се появете, носейки здрава двойка спортни обувки и тренировъчни дрехи, подходящи за времето, и се пригответе да разбиете пот. И освен това, съоснователят на NP, Брогън Греъм, казва: "Не чакайте, не се опитвайте да се подготвите, преди да се появи, и не се опитвайте да направите своето нещо в NP. за всички, но не за всички.Ако не обичате да се срещате с нови хора и да се опитвате да правите нови неща, няма да ви харесат НП.

Ноември

От началото на проекта през ноември 2011 г., движението се развива по обикновен начин в 45 града по целия свят. От февруари 2018 г. главите могат да бъдат намерени в:

Стартиране на Нова глава на проекта

Макар че, технически, всеки може да започне свободно фитнес движение, ноемврийския проект не позволява на всеки да започне една от главите си. Всъщност има строг и продължителен процес на кандидатстване за водещи ръководители на екипи, които трябва да спечелят правото (чрез упорита работа и ангажираност) да ръководят тренировките по проекта през ноември. Ако смятате, че искате да започнете дадена глава във вашия район, ето малко малко от това, което се очаква от бъдещите лидери:

Научете повече за движението

Най-добрият начин да научите за проекта "Ноември" е да се появи на място в главата и да се включите в тренировка. Съвсем буквално няма по-добър начин за придобиване на знания, отколкото чрез опит. Ако все още търсите начини да научите повече, можете да разгледате краткия 30-минутен документален филм за Ноември, който се предлага безплатно в YouTube.