Преглед на сок от биологично авеню

Основана в Ню Йорк, Биологичното авеню е основано на убеждението, че "Вие сте това, което ядете, красотата идва отвътре и изцелението става естествено чрез прясна, цялостна храна, растителна храна". Основателят Дениз Мари започнал компанията от своето таванско помещение в долната част на Източното крайбрежие. Заедно с главния изпълнителен директор Дъг Еванс, Organic Avenue се превърна във вегетариански начин на живот, пълен със сурови класове храни и подготвена хранителна и хранителна добавка.

Видове почиствания

Органичното авеню предлага три нива на прочистване: " LOVE Easy" , "начално почистване, идеално за първите таймери, включващо сурова храна и сок", LOVE Fast , "почистване на основата на сок, включващо салата в края на деня" и LOVE Deep - един сок, "тридневно дълбоко гмуркане в чиста течност".

LOVE Deep, най-популярното им очистване, се предлага в цялата страна чрез FedEx. Тези, които живеят в района на Ню Йорк, могат да вземат някоя от почистващите препарати на някое от местата си за търговия на дребно или да ги доставят. Харесва ми, че двете налични на местно ниво почистващи препарати включват сурова храна, защото пречистването на всички течности често е прекалено рестриктивно за начинаещи.

Mantra

ЛЮБОВ *: живо. Organic. Веган. Опитът. ™

Соковете

Опитах тридневния LOVE Deep cleanse. Ето списък на соковете, които са включени:

Ден 1:

 1. Пшеница от трева (във флакон)
 2. Сезонен червен сок зима
 3. Любовна любов
 4. Куркурообразен тоник
 5. Сок от моркови
 6. Зелената любов
 1. Бадемово мляко

Ден 2:

 1. Алое Вера изстрел
 2. Портокалов сок
 3. Любовна любов
 4. Куркурообразен тоник
 5. Сок от моркови
 6. Зелен сок от кокос
 7. Almond Mylk

Ден 3:

 1. E3 Live изстрел
 2. Крушов сок
 3. Любовна любов
 4. Джинджифил Лимонада
 5. Веги Вибе
 6. Сезонен Зелен Сок Зима
 7. Кашон коноп Mylk

Плодовете и зеленчуците са органични и се изсушават ежедневно с помощта на преса за хидравличен сок в площ от 3 000 кв.

фута хладилно търговско кухненско пространство в Лонг Айлънд Сити. Соковете не са пастьоризирани и се произвеждат в студено пространство, за да запазят хранителния профил и силата на соковете, които продължават до 72 часа.

Ако сте в района на Ню Йорк, соковете се предлагат в стъклени бутилки от 16 унции. Ако поръчвате чрез FedEx, соковете са опаковани в 14-унция пластмасови бутилки, изработени от биоразградима полимлечна киселина (производно на царевица).

Една отличителна черта на Organic Avenue очисти е голямото разнообразие от сокове, което е чудесно за авантюристи и тези с по-широки вкусове, но може и да не е идеално за тези, които не искат да мислят за това, което следващото питие ще има вкус.

Поради разнообразието от сокове, трябваше да се позова на горепосоченото меню за почистване, което бе доставено в три отделни имейла (по един за всеки ден), за да знаят какво да пият по-нататък. Това не беше главоболие, а не толкова удобно, колкото по-честата практика на последователно номериране на бутилки.

Вкусът

Имаше няколко откроявания, като сезонен червен сок и зелен сок от кокос. Някои от соковете бяха силно вкусни и беше трудно да се завърши цялата бутилка от 14 унции. Ореховите млека обикновено се предлагат на сокове, които се почистват в края на деня и са хубаво удоволствие да го направите през деня, но аз чувствах, че бадемовото мляко на Органичното авеню може да е по-дебело и малко по-сладко.

Каймът коноп мелк има лек намек за трева от конопа, но е богат и задоволителен. Хареса ми, че повечето зеленчукови сокове не бяха сладки.

поддържа

Пет дни преди началото на почистването получих имейл от неназован "постоянен холистичен консултант по храненето" на "Органик авеню", който обеща да ми изпрати информация през цялата седмица, за да ми помогне за почистването ми. Той каза, че трябва да се чувствам свободен да се свържа с въпроси и притеснения. В електронната поща имаше информация и указания как да се подготвиш, какво да ядеш през нощта и как да се подготвиш емоционално ("Напиши списък на намеренията за това, което искаш да освободиш от живота си").

Имах втори имейл в същия ден, който обясни, че изсушаването на суха кожа, Epsom солените бани, колонната хидротерапия, лекото упражнение и масажа могат да помогнат за зачервяване на токсините от системата.

Два дни преди очистването получих три имейла, всеки от които изброява реда на соковете за един от почивните дни, предшестван от цитат и положителни утвърждения за този ден. Имейлите имат местен телефонен номер в Ню Йорк, за да се обадят, ако имате нужда от помощ или помощ от клиенти. Има и Facebook и Twitter страници.

Хареса ми, че органичното авеню попада по-дълбоко в преживяванията за почистване на сока, отколкото други почиствания. Въпреки че винаги ще има хора, които използват почистване на сок като начин за отслабване, съдейки по материалите за подкрепа, Organic Avenue изглежда истинско за корените на почистването на сок като начин за пречистване на тялото, подобряване на здравето и освобождаване на залепнали емоции.

цена

Тридневният LOVE Deep е $ 210. FedEx овърнайт корабоплаването е допълнително (например, 87.95 до Бостън).

Правилата за възстановяване: Пълното възстановяване може да се извърши до 4 дни преди началото на почистването, 50% до 2 дни преди това. След това няма възстановявания. Отворените или запечатани сокове и храни не могат да бъдат заменени, след като са напуснали помещенията на "Органично авеню".

Логистиката

Процесът на онлайн поръчки и имейлите биха могли да бъдат по-ясни и организирани. Например, в някои места на уебсайта се споменава, че заместванията са разрешени, ако някой не харесва определени съставки / сокове, но онлайн формулярът за поръчки само пита за алергии. Също така получих електронна поща, която ми поздравява за приключването на почистването ми, преди да получих соковете си.

Тези, които живеят в района на Ню Йорк, могат да вземат почистващите препарати в своите търговски обекти или да ги доставят. LOVE Deep Cleanse може да се доставят в цялата страна чрез FedEx. Както при всички препарати за почистване на сокове, които се доставят през цялата нощ чрез FedEx, доставката може да пристигне само във вторник до петък. Доставката не е гарантирана до 10:30 часа и може да пристигне по-късно, в зависимост от местоположението ви.

Ако живеете в района на Ню Йорк, всеки ден от почистването се събира или доставя отделно. Ако получите почистване чрез FedEx, трите дни се изпращат заедно. Получих всичките сокове в една картонена кутия от 24 лири, която имаше два пакета лед.

Други онлайн предложения

Органичното авеню кораби си един сокове, ядки млека, smoothies, добавки и пакетирани храни. Те също така предлагат LOVE Beauty , 1-дневен LOVE * дълбоко почистване, съчетано с продукти на кожата на Тата Харпър.

Долен ред

Органичното авеню е един от най-автентично холистичните препарати за почистване на сокове. Въпреки че все още не съм посещавала местата си за търговия на дребно, онлайн очистването вероятно е най-доброто за авантюристи или за по-опитни, поради голямото разнообразие от сокове и понякога безкомпромисни вкусове. Хареса ми, че много от зеленчуковите сокове не бяха подсладени, но смятаха, че бадемовото мляко би трябвало да е по-удовлетворяващо. Поддържащите имейли биха могли да бъдат по-добре организирани, но да предоставят много съвети и потвърждения за тези, които искат да се впишат в изчистването.