Персонални обучители за деца

Родителите се обръщат към лични треньори за децата си

С увеличаването на процента на затлъстяване в детска възраст и намаляването на класовете за физическа подготовка, много заинтересовани родители се обръщат към лични преподаватели не само за себе си, но и за децата си. Последните статистически данни от Асоциацията на американското затлъстяване показват, че 30% от децата на възраст от 6 до 18 години са с наднормено тегло, а други 15% са с наднормено тегло. Не е изненадващо, че родителите търсят нови начини за борба с нарастващата тенденция.

Личните лични обучители за деца са решението?

Това може да не е решение за всяко дете, но за някои деца личен треньор може да бъде чудесен начин да научите здравословно поведение, което ще продължи цял живот. Това също е чудесен начин за децата с наднормено тегло да получат незабавни резултати и да засилят ползите от фитнес. Като се има предвид, че детското затлъстяване прогнозира затлъстяването при възрастни с невероятна точност, един добър спортен родител е мъдър, за да насърчи здравословните навици рано. Личният треньор може да бъде друг начин за осигуряване на посока, структура и стратегии, които помагат да се създаде навик на здравословен начин на живот, който може да има огромно въздействие върху живота на детето.

Друга причина, поради която някои родители наемат лични треньори за децата си, е да подобрят спортното представяне и да развият умения за спортни умения. Според Американската академия по педиатрия деца на възраст под 8 години могат да се възползват от упражнения с ниска степен на съпротивление с малки тежести и всъщност стават по-силни, с малък риск от нараняване.

Личен ли е личен треньор за детето ви?

Треньорът може да ви помогне в следните сценарии:

Какъв вид личен треньор е най-добър за децата?

Личен треньор, който работи с възрастни, не винаги е най-добрият вариант за дете. Ето някои препоръки за намиране на най-добрия треньор за вашето дете:

Като родител, трябва да бъдете търпеливи и окуражаващи за детето си да се възползва максимално от сесиите. За подобряване на моторните умения, бързината и координацията, децата трябва да работят с треньор веднъж или два пъти седмично в продължение на три до четири месеца, преди да развият навик за упражнения и да бъдат мотивирани да останат активни сами.

За да развият нов начин на живот, децата се нуждаят от време и целите на вашето дете, на вашето дете и на личния треньор трябва да са реалистични и скромни.

Източници:

> Американската академия по педиатрия

> Асоциацията на американското затлъстяване