Намиране на подходящия спортен сутиен

Когато мислите за неща, които могат да направят или да прекъснат тренировката, то най-подходящият спортен сутиен може да не е много висок в списъка ви. Все пак, ако някога сте носили неправилното, сте изпитали недостатъците от първа ръка (изцапване, изтръгване, увисване, изкопаване и общ дискомфорт). Независимо дали сте малък гръден кош или голям гръден кош, независимо дали правите йога или провеждате маратон, можете да намерите перфектната спортна сутиен за комфорт и подкрепа.

Използвайте тези съвети, за да изберете правилния спортен сутиен.

ABCs на Намиране на правото спортни сутиен

Хайде Джонстън от водещата дама, компания, специализирана в бельо за бъдещи майки, нови майки и жени с пълна фигура, казва: "Подреждането, подкрепата и удобството са трите най-важни думи при избора на спортна сутиен". Трите други неща, от които се нуждаете: време, търпение и желязо. Подобно на намирането на подходящия джин или бански костюм, пазаруването на спортни сутиени може да налага данъци върху тялото и душата, но си струва да се намери идеалното.

Едно добро начало е да посетите местните магазини за спортни стоки и да отделите достатъчно време, за да опитате разнообразие от сутиени. Правете някои от движенията, които ще направите, за да сте сигурни, че сте покрити и поддържани. Ако няма голям избор, онлайн пазаруването е вашият следващ най-добър залог и ще намерите някои от най-популярните сутиени в Moving Comfort и Champion. Отскачането от заглавието Nine Sports е друг голям ресурс за спортни сутиени.

Преди да купите нещо, проверете правилата за връщане, за да сте сигурни, че можете да върнете всичко, което не се побира.

Пълна фигура Спортни Bras

Ако имате по -пълна фигура - по принцип, купата с размер по-голям от D (напр. DD, E, DDD, F и др.) И размер на лентата, по-голяма от 36 инча, е от решаващо значение.

Както казва Хайде, "носенето на правилния размер е жизненоважно. Носенето на" размер на мечтите "не е толкова важно, колкото здравето на гърдите ви. Haidee предлага следните съвети за избор на подходящ сутиен:

Средни до малки шарено спортни Bras

Средните до по-малки сандъци (около AC чаша) имат различни нужди, но все пак се нуждаят от правилния вид подкрепа за упражнения. Най-популярният тип спортен сутиен за по-малки бюстове е компресионният сутиен. Това обикновено е нещо, което издърпате над главата си, а плътната тъкан издърпва гърдите, за да сведе до минимум скачането. Недостатъкът е, първо, това, на което дърпате, трябва да се бориш по-късно (и имам предвид "борба") и на второ място, може да създаде досаден вид, който може да не е много ласкателен.

Има и други възможности за избор, но тези съвети ще ви помогнат да намерите подходящата форма: