Клиф Крунч Грандо Бар Преглед

Cliff Crunch Granola Bar може да направи добра закуска след тренировка . Баровете са 70 процента органични и осигуряват една порция органични пълнозърнести храни на бара и пет грама протеини. Те са толкова разхвърляни, колкото очаквате да има бар на гранула, така че не ги препоръчвам като лека закуска в джоба или опаковката. Най-добре е да ги ядете, докато сте неподвижни.

Вкус, дъвчене и опаковка

Тези барове са много вкусни и са предназначени да съдържат кремави чипове и ядки. Вкусовете включват шоколадов чип, мед овес, фъстъчено масло и бели шоколадови макадами.

Как тези пакети за активни проходилки, бегачи и колоездачи? Те са романтични и мисля, че те могат да се разпаднат, когато се носят в пакет или джоб. Наистина няма да искате да ги ядете в движение поради трохи.

Дължината на дъвчене е добра. Те са хрупкави и приятни за ядене, но изискват дъвчене. Не бихте искали да опитате да ядете тези, докато силно дишате, докато упражнявате. Това се запазва най-добре след тренировка.

Енергия и съставки

Всеки пакет има две барове, което е размерът на услугата. Двата бара имат общо 180-190 калории, с 4-5 грама протеин, 7-8 грама мазнини, 3 грама влакно и 27 грама въглехидрати.

Cliff Crunch granola bars са 70% органични и можете да разберете всичко на краткия списък с съставки.

Най-долу : Мисля, че това са добър снек-бар за тези, които търсят снек след тренировка. Той има добър профил като лека закуска. Но мисля, че те не са най-добрият избор за опаковане заедно поради тяхната ронлива природа.

Къде да купя Clif Crunch Granola Bars

Можете да намерите тези барове в големите търговци на дребно, в енергийния бар или в снек-бара.

Можете също така да ги купите онлайн и да видите още продукти на Clifbar.com

Оповестяване: Прегледните проби са предоставени от производителя.