Без глутен яйца и чернобол закуска Tacos

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 285

Мазнини - 11 гр

Карби - 35гр

Протеин - 13g

Общо време 20 мин
Подгответе 10 мин , готвяйте 10 мин
Сервирания 2 (по 1 тако)

Знаете ли, че царевичните тортили всъщност се считат за пълнозърнести ? Те също така са с ниско съдържание на натрий, така че те правят чудесна база за здравословна закуска tacos.

Пържените картофи, месото като бекон и наденичките и сиренето могат бързо да се събудят, когато става дума за натрий и наситени мазнини. Тези такози нямат нищо от това. Вместо това опитайте да добавите соте от зеленчуци, боб и кремообразно авокадо към вашите яйца за здрави и ароматни тако, които ще ви се чувстват добре цяла сутрин.

Тези такос за закуска са без глутен и вегетариански и могат да бъдат направени без млечни продукти, ако оставяте млякото или използвате заместител на млякото . Ако имате други зеленчуци, които трябва да се използват, не се колебайте да ги добавите с лука и jalapeno. Най-горе с любимата си салса за вкусна и вкусна закуска.

Съставки

подготовка

  1. Загрейте малка тиганска тиган на средна температура и спрей с масло. Добавете лука и jalapeno и гответе, разбърквайте, докато омекнат, около три минути. Добавете черен боб и продължете да готвите, докато се нагреят. Извадете от тигана и почистете.
  2. Завъртете топлината на ниско и отново напръскайте тигана с масло. Разбийте заедно яйцето и млякото. Изсипете в тиган и гответе, разбърквайте, докато яйцата не са настроени.

  3. В отделен тиган нагрейте тортила при ниска топлина. Разделете яйцата и бобовата смес между тортилите. Нагоре с авокадо и кориандър. Сервирайте.

Варианти и замествания на съставките

Можете да използвате яйчен белтък или заместител на яйца на мястото на яйцето за версия с по-ниско съдържание на мазнини.

Съвети за готвене и сервиране

Сервирайте със страна от пресни плодове за балансирано хранене.