Как да направите йога Адо Мука Врксасана

Има редица начини да работите по навлизането в стойка за ръце, както в стената, така и в центъра на стаята. Използването на стената осигурява чувство за сигурност, което е необходимо за много хора в началото, защото страхът от падане е голяма пречка, която трябва да бъде преодоляна, преди да може да се постигне напредък. Ако никога не се измъкнеш от стената, всъщност не е толкова голяма работа.

Това е като да използвате подложка във всяка друга поза. Получавате ползите от инверсията по един или друг начин. Ако започнете да работите, за да задържате позицията в центъра на стаята, има няколко други начина за изстрелване, които може да искате да помислите за опитване.

Самият поставка се превърна в един вид златна стандартна йога поза. Но е важно да запомните, че независимо дали ръката Ви изглежда невероятно на Instagram, наистина няма значение. Да бъдеш способен да покориш ръце пред палмово дърво или Айфеловата кула, не прави или не нарушава практиката си за йога.

Подобно на всички пози, които са трудни, е забавно да постигнете нещо, което сте се съмнявали в способността си да правите. Но не е страхотно да се фиксираш върху поставянето на една поза или друга, сякаш ако проверите това от списъка ви означава нещо в по-големия контекст. Ако развием отношението на един студент по йога по пътя към просветлението, всички пози се приближават до същото.

Човек не е по-добър от други. На лесните се отделя точно толкова внимание, колкото и трудните.

инструкции

  1. Влезте надолу срещу кучето с ръце на около 6 инча от стената.
  2. Отидете краката си по-близо до ръцете си, като носите раменете над китките си.
  3. Огънете едно коляно и вдигнете другия крак от пода. Вземете няколко хмела тук, скачайки от огънатия крак и вдигайки правилния крак към вертикално.
  1. Покрай третия хоп, опитайте да донесете и двата тока на стената над главата си. Дръжте главата си надолу между горните ръце.
  2. Практикувайте петите от стената и балансирайте. Вие ще трябва да се ангажирате силно краката си и да достигне до петите си. Можете също така да започнете да работите върху привеждане на погледа си на пода.
  3. Вземете един крак надолу в даден момент и почивка, преди да се опитате да се изстреляте с противоположния крак за баланс.

Вариации и съвети

Двойният скок в позата работи по-добре за някои хора.

Работете върху отстраняването на позата от стената.