Изгаряне на калории с "Джилиан Майкълс" 30-Ден Shred "DVD

Изгаряйте бързо калории с тази интензивна, кратка тренировка.

С "30-дневния раздробяване на Джилиан Майкълс", една кратка тренировка от по-малко от половин час наистина се брои. Знаменитост треньор Джилиан Майкълс работи усилено в тази серия от три тренировки, всеки от които включва три схеми на все по-трудно сила, кардио и ab движения. Това не е за слабите на сърцето (или коляното), но ако го направите правилно, то работи.

Майкълс проектира и демонстрира тренировките с двама помощници.

Един асистент демонстрира модифицирани движения, които имат по-малко въздействие и по-ниска интензивност

Колко калории ще "30-дневен Shred" Горе?

Вашият личен калориен изгаряне с "30-дневен раздробяване" ще зависи от вашето тегло и фитнес ниво. Можете да разберете със сигурност с помощта на монитор за сърдечен ритъм, който също проследява изгарянето на калории. Но човек със средна фитнес, тежащ 150 паунда, може да изразходва над 200 калории в 28-минутна тренировка за раздробяване.

Това ниво на изгаряне на калории е така, защото тренировката е доста интензивна и включва планометрични упражнения . В тези, мускулите трябва да се движат бързо от изтеглени към съкратени и гърба, както при скачане или хвърляне на топка. Тъй като това се облага, тя изгаря повече калории. Но това също е рисковано. За да направите plyometrics по-безопасен, започнете с упражнения с по-нисък удар и по-нисък интензитет, докато не изградите мускулна сила. Загрявайте се, преди да работите с plyo, и започнете едновременно с използване на двата крака или ръце.

DVD дискът осигурява прогресивна интензивност, така че следвайте внимателно.

Видео за и против

Ето основните неща за това, което видеото предлага.

Професионалисти

Против

В дълбочина преглед на "Джилиан Майкълс" 30-Ден Shred "DVD

Тренировъчните DVD-та не са за всеки и никой не е остър, без окуражител треньор Джилиан Майкълс. Но ако искате тренировка, която работи и не ви отнема часове от деня, опитайте DVD-то "30-дневно раздробяване". За по-малко от 30 минути, включително кратко загряване и охлаждане, Майкълс ще ви преведе през серия от сили, кардио и ab движения. Във всяко от трите тренировъчни тренировки ще завършите три схеми. Всяка верига се състои от три минути движение на силата, две минути кардио и една минута от хрускания и други движения, насочени към коремните мускули.

Идеята е да направим 10 дни от ниво 1, след това да се преместим на ниво 2 и т.н. Нивата се изграждат един върху друг. Например, на ниво 1 ще направите обикновени препратки. На ниво 2 нещата стават малко по-трудни с ходене, когато се изправяте, а след това излезте на плъзгаща се позиция на ръцете си, натискайте нагоре и върнете нагоре. На ниво 3, е време за пътуване на лицеви опори, в които оставате на земята в положение на натискане нагоре, но преместете ръцете си на различна позиция между всеки реп.

Тренировката е ефективна. Всяка минута се брои и, по думите на Майкълс, замества "часовете на телефонно обаждане във фитнес залата". Ако имате самодисциплина, за да следвате хода, без да излъжете, ще видите някои добри резултати.

Много от движенията са интензивни и силно въздействащи (особено при plyometrics на ниво 3). Ще трябва да обърнете специално внимание на формата си и да направите модификациите с по-ниско въздействие, ако сте по-малко физически годни или сте предразположени към нараняване. Също така, демонстраторът, който показва напредналите модификации на движенията (името й е Натали), не винаги има отлична форма, така че трябва внимателно да слушате инструкциите на Майкълс.

И накрая, прохладните участъци са безупречни. Помислете дали да ги държите за по-дълго време и / или да добавите допълнителни участъци, за да се грижите по-добре за мускулите и ставите.

В мозъка на Майкълс, има много акцент върху загубата на тегло като мотиватор. Докато това е причината много хора да работят или да купят DVD, би било по-добре да има по-малко призиви към суетата и повече към здраве и сила. Тези коментари също могат да направят DVD по-малко привлекателен за мъжете, което е срам; това е тренировка, подходяща за всеки, мъж или жена.