Електролитна заместителна напитка - Pedialyte Алтернатива

Общо време 2 мин
Подгответе 2 мин. , Гответе 0 мин
Сервирания 8 (по 1 чаша всяка)

Когато детето ви е болно, вашият доставчик на здравни услуги може да препоръча напитка за замяна на електролит като Pedialyte или Gatorade. Тази алтернативна рецепта може да бъде направена вкъщи за по-малко пари и можете да изберете да избягвате съставки като багрила, които групите са поискали от FDA да забранят (червени 40 и син 1 са в течност Pedialyte и Red 40, Blue 1, Yellow 6 са в Pedialyte popsicles).

Съставки

подготовка

Смесете всички съставки заедно и охлаждайте. Използвайте микса в рамките на 4 дни.

Това също може да бъде замразено в описанието.

За тези, които не се интересуват от бои, с помощта на Kool-Aid или друга на прах напитка смес ще добави вкус. За онези, които се занимават с бои, Kool-Aid също има линия от аромати, наречени "Invisibles", които не съдържат багрила. И наистина, ако детето ви повръща, кой иска да почисти тази ярка червена или синя бъркотия?

Ако детето ви вече е било въведено в плодовете и използвате напитката само, за да поддържате течности и електролити нагоре, можете да пропуснете заместителя на солта и да добавите 1 чаша портокалов сок или друг висококалиев сок в сместа, която ще доставя калий и вкус. Не искате да използвате определени сокове (като оранжево, резене или грозде), ако използвате тази напитка за лечение на дехидратация, свързана с диария. Ако вашият доставчик на здравни грижи вече е препоръчал диета BRAT, тогава знаете, че ябълките са опция и можете да опитате с помощта на ябълков сок. Това не е толкова високо в калий, колкото портокалов сок, но продължавай и запазвай заместителя на солта.

Някои деца като ванилия или естествени екстракти са по-добри от плодовите вкусове, така че дайте на тези да опитат, ако се опитвате да избегнете боите.