Долна мазнина песто и Butternut скуош пица

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 263

Мазнини - 9 грама

Въглехидрати - 38гр

Протеин - 9г

Общо време 140 мин
Подгответе 120 мин , готвяйте 20 мин
Сервирания 8

Повечето хора обичат пицата . Ако имате киселини, пицата може да не ви обича отново. Между сиренето и киселия доматен сос, понякога ползването на парче води до неудобни симптоми по-късно.

Защо не се насладите на пица, която е по-ниска в киселини и мазнини? Този вариант на песто и скумрия от бутер се характеризира с просто домашно приготвено тесто, сладко и кремообразно тикво масло, както и с оперетен песто, който е по-малко вероятно да причини киселини в стомаха.

Съставки

подготовка

 1. Комбинирайте дрожди, захар и вода в малка купа или мерителна чаша; разбърква се и се оставя да престои 10 минути.
 2. За да приготвите тестото, поставете брашното и солта в купата на електрически миксер, снабден с кука за тесто.
 3. Добавете дрождената смес и една супена лъжица зехтин. Стартирайте машината на ниско, докато съставките просто се комбинират, а след това увеличете скоростта на средата от 6 до 8 минути, докато тестото се събере в голяма топка.
 1. Прехвърлете тестото в една заквасена купа (като използвате първата супена лъжица) и покрийте с чиста кърпа за кухнята. Нека остане за един час. Съхранявайте половината от тестото в хладилна чанта, която се използва по-дълго.
 2. Около половината от тестото се издига, загрява се фурната до 400F и се приготвя листова тава облицована с пергаментова хартия.
 3. Поставете котлона на тиган и натрошете с масло и поръсете със сол. Печете във фурната от 400 градуса, докато стане търг.
 4. Подгответе песто в този момент, ако още не сте го направили.
 5. Поставете тестото върху леко напечена повърхност и го завъртете на плоско дъно с помощта на подвижен щифт. Внимателно извадете листа от фурната и изстийте със зехтин (втората супена лъжица).
 6. Прехвърлете тестото на тиган и леко натиснете тестото до ръбовете на тигана. Залейте с песто, приготвяйте скуош и поръсете със сирене.
 7. Повдигнете температурата на фурната до 450F.
 8. Печете за 16 минути, завъртете тигана веднъж наполовина през готвенето.
 9. Когато сиренето е мехурчесто и коричка е златисто кафяво се отстранява от пещта и се оставя да се охлади малко преди да се нарязва на 8 големи резена.

Варианти и замествания на съставките

Използвайте всяко друго желано вегетарианство вместо скуош; други предложения за вкус включват броколи, звънец, черни маслини или спанак. Или микс и мач! Всички зеленчуци предлагат уникални хранителни ползи.

Съвети за готвене и сервиране

Приготвянето на тестото с пълнозърнесто сладко брашно увеличава количеството фибри от пълнозърнести храни, което е важно за здравословната храносмилателна система.

В допълнение към това тестото може да направи цялата пица до осем часа предварително и да я остави за печене по-късно. Добавянето на тапицините покрития, покрийте свободно с пластмасова обвивка и съхранявайте в хладилника, ако това е повече от два часа, преди да се наложи да го печете.

За да размразите останалото замразено тесто, поставете в хладилника за една нощ. Преди употреба използвайте стайна температура.