7-те най-добри туристически ботуши за мъже да купят през 2018 година

Удряйте пътеките с поддържаща предавка за краката си

Блистери, плява, потни крака? Не благодаря. От снежните Алпи до скалистите Високи Сиера, висококачествените ботуши са задължителни за всякакви приключения. Независимо дали търсите леки обувки за дневни екскурзии или високоскоростни, тежкотоварни туристи за сериозни продължителни пътувания, проучихме стиловете с най-висок рейтинг, от които да избирате, независимо от бюджета ви. Нашите топ модели са водоустойчиви, дишащи и леки. От най-удобните и най-стилни, до най-добрите за Вас и най-добрите, тук е нашият списък с най-добрите туристически ботуши за мъже.

Salomon изработва обувки и ски от дома им във френските Алпи повече от 70 години и тези здрави ботуши за средна категория, които получават високи оценки както за комфорта (практически няма време за почивка), така и за издръжливостта, застават в теста на времето като безбройните модели, които са се появили пред тях. Обувките Salomon Quest 4D 2 GTX заемат обувките от технологията за обувки, а високият им дизайн позволява на туристите и раници да поддържат глезена, от която се нуждаят, докато подметката с висока сцепление осигурява отлично сцепление, особено при твърди терени и мокри повърхности. Освен това, водоустойчивата подплата Gore-Tex и кожената и текстилната горна част правят тези ботуши водоустойчиви и леки и дишащи - и идеален избор за всички сезони.

Рецензенти дават високи оценки за тази двойка, които един човек дори носеше по цялото пътешествие на апалачите, заявявайки, че се чувстват носени на 10-мили марка.

Независимо дали в проливен дъжд, кал, сняг и лед, тези средно тежки, над глезените туристи са напълно водоустойчиви направо от кутията и не се нуждаят от допълнително превантивно лечение. Дишащите Gore-Tex облицовки, водоотблъскващи горни части Nubuck и полиестерни облицовки поддържат краката топли и сухи в студа, но рецензенти като че са чудесни за летни туризъм и по-топли температури. С тегло под три килограма, Renegade GTX Mid на Малките мъже е лек за своя клас, без да жертва в области като сцепление, подкрепа и стабилност. Стилната обувка идва в повече от дузина цветове и има трайни метални отвори за дантели.

Рецензенти обичат тези за техния комфорт и високата поддържаща арка.

С по-скоро като обувка, отколкото с обувка - не е изненадващо, тъй като те са направени от известната марка маратонки - тези средно високи туристи на Gore-Tex са особено гъвкави и леки, идващи в доста под два килограма. Външните Terrex Swift R Mid GTX на Adidas също са гъвкави, удобни и са подходящи за еднодневни пешеходни преходи с изпъкнала подметка Traxion, която лесно се справя с хлъзгави повърхности и леден терен. Бързата, отворена дантела система отнема известно време да свикне, но в крайна сметка го прави много лесно да получите обувки и изключване. Модерно достатъчно за тенис-обувки, това са почти толкова, колкото можете да получите за всички терен обувки за туризъм.

Merrell ентусиасти купуват тези класически туристически ботуши година след година, но не ни правят погрешни, мощните Moab 2 Vent Mid туристи все още получават високи оценки за издръжливост. Вентилационният модел е подходящ за тези, които се нуждаят от допълнителна опора на глезена и предпочитат да се разхождат по-топли места - дишащият (без водоустойчивост) дизайн на окото позволява изпотяване. Изработени от изкуствена кожа и подметка Vibram, с въздушна възглавница в петата, те са здрави и удобни. Повтарящите се клиенти обикновено са дневни туристи или ежедневни туристи, които се радват на лекия (2.2lbs), бюджетно изгодна цена, отлично сцепление и стабилност. Предлага се версия за обувки, както и модели с широка ширина, водоустойчивост и Gore-Tex.

Сериозни зимни туристи ще харесат тези ботуши. С обувка, подобна на сцеплението и горчивостта като боя, ботушите на SCARPA Zodiac GTX са нашият най-добър избор за пешеходен туризъм през скалисти, заснежени и ледени терени, което не е изненадващо, тъй като италианската компания се намира в Алпите и е известна с производителността на обувки и съоръжения за алпийски. Високотемпературните ходила на Vibram Drumlin стимулират дори най-скалистият терен, докато дизайнът на горната част на глезена предлага много необходимата подкрепа за катерене на стръмни пътеки или спускащи се наклонени склонове. Трислойната мембрана държи тези ботуши удобни, на миля след миля. Освен това те са напълно водоустойчиви за зимни преходи.

Тези ботуши са толкова добри в снежните планински терени, че един рецензент дори коментира "дръжки като планина коза".

Тези щанги с пълна зърнена кожа са достатъчно здрави за планински преходи, но достатъчно стилни за градските улици. Рецензенти твърдят, че Timberland Earthkeepers са удобни и трайни - един щастлив клиент казва, че "това са най-дългата двойка ботуши, които някога съм притежавала" - което е чудесно, тъй като тъмнокафявата изпечена маслена Nubuck кожа само омекотява и става по-добра с възрастта. са небрежни ботуши, които могат да издържат на леки трекове, но не са най-добрият ви залог за сериозно backpacking или туризъм.Въпреки че те не са напълно водоустойчиви, те са устойчиви на атмосферни влияния и могат да се справят с много влага и малко сняг.Тази двойка има три различни нюанси на кафяво можете да избирате в зависимост от вашия стил нужди.

Леки, водоустойчиви и евтини, тези ботуши са ненадмината - и доказателство, че не всички обувки за качество за туризъм трябва да бъдат скъпи. Отлично за леки пътеки за туризъм и приключения през уикенда, Hi-Tec Bandera Mid Boot има гумена подметка и стоманена дръжка, предлагащи едновременно сцепление и стабилност за туристи от всички нива. Рецензенти отбелязват, че пенираната формована стелка не е толкова удобна, но е сменяема, затова е лесна за оправяне, особено при разумна цена. Кожената и текстилната горна част има суетни наслоявания и райеви найлонови ленти и се предлага в разнообразни стилни цветови комбинации.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .