Skechers LIV Shape-ups Преглед

Леки и гъвкави тонизиращи обувки

Skechers LIV е по-лек и по-гъвкав вариант на обувките за тонизиране Shape-ups . Дизайнът на LIV е предназначен за ходене, бягане и комфорт. LIV все още използва рокерска тоалетна за тонизиране, но движението е много по-заглушено от оригиналните дизайни Shape-ups. Обувките все още насърчават бърз преход между петата и палеца, но с по-естествено усещане.

Подметките не са толкова дебели и нямат екстремен рокерски външен вид.

Skechers LIV - Лека и омекотена

LIV адресира две възражения, които имах към оригиналните дизайни на Skechers. Оригиналните Skechers не бяха толкова леки, плоски и гъвкави, колкото обувки за ходене. Те се чувстваха комфортно и мненията на моите читатели варираха от онези, които ги обичаха да съобщават на хора, които са имали инциденти или са развили проблеми с коляното и ставите, след като носеха Skechers Shape-ups.

Дизайнът на LIV е лек, това е радост да се промъкнеш и да влизаш лесно. Нищо не те претегля. Skechers използва Resalyte (TM) възглавница за почистване, който е много лек.

LIV има и гъвкав, оребрен табан, който на пръв поглед ми напомня за подметката на Nike Free Grooved. Вашият крак е свободен да се огъва навсякъде, вместо да се заключва в една позиция, както при оригиналните Skechers Shape-ups.

Skechers нарича това дъно на диагонал SmartShoe (TM) и казва, че той ръководи и настройва вашата крачка.

Колелото на дъното на подметката е по-малко очевидно отвън. Но при носенето на обувката мога да усетя опорните елементи под арката, които налагат движението на рокер. Това рокерско движение е това, което подхранва лудостта на тонизиращата обувка и докато компаниите вече не правят твърдения за ползите от нея, много пешеходци смятат, че тя работи добре за тях.

Горната част е изработена от леки материали и конструкция, подходяща за чорапи. Тази проста конструкция се чувства добре, но няма да осигури странична опора. Ще бъда предпазлив при закупуването на тези обувки, ако съм прекалено прострелян , тъй като те не осигуряват необходимия контрол на движението.

Системата за шнур осигурява достатъчно дупки, за да подрежда вашите дантели, ако е необходимо. Езикът е добре подплатен.

Недостатъкът на Skechers LIV

С моите основни възражения срещу стария Skechers адресирани, какво не искам да кажа за LIV?

Първо, рокерската подметка под арката ми се чувства леко неприятна, когато се носи около офиса. Имам ниски арки и избягвам арка. Беше тревожно да усещам нещо под арката ми, което става по-твърдо, докато вървя по стъпка. Докато много хора с високи арки или няма да забележат това, или ще оценят подкрепата, знам, че е грешно за мен. Не искам да рискувам да набивам подметката на крака и плантарната фасция. Ако имате ниска дъга, предлагам да се внимава с тези обувки. Носете ги само за кратки разходки и затрупайте време в тях. Престанете да ги носите, ако почувствате някакъв дискомфорт.

Сглобяемата от чорап конструкция беше леко прилепнала за мен. Имам широк крак и Skechers не идват по ширини.

За да дам повече крак на краката си, извадих линията. Не се опитвах да го нося бос, както виждам в някои от техните реклами. Това няма да е проблем за хора без широки крака.

Долна линия на Skechers LIV

Ако харесвате усещането за най-висококачественото дъно, по-леките дизайни на Skechers ще ви дадат по-добро ходене, отколкото оригиналните дизайни.

С тонизиращи обувки проверете правилата за връщане на продавача. Изберете доставчик, който ви позволява да го върнете по някаква причина. Проверете дали ще трябва да ги носите само на закрито, ако възнамерявате да ги върнете.

Носете тонизиращи обувки за бавно увеличаващи се количества всеки ден.

Започнете с 15 минути пеша, 20 минути и 30 минути. Ако усетите болка или дискомфорт в арки, коленете или гърба, спрете да носите обувките и ги върнете.

Оповестяване: Прегледните проби са предоставени от производителя.