Make-Ahead Вега с топли яйца Купа рецепта

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 78

Мазнини - 4гр

Въглехидрати - 4g

Протеин - 6g

Общо време 40 мин
Подгответе 10 мин , готвяйте 30 мин
Сервирания 3 (по 2 чаши всяка)

Започнете сутринта със здравословна закуска е чудесен начин да останете на линия по цял ден. Препоръчвам да ядете здравословна смес от протеини, фибри и мазнини, за да останете пълни и заредени в течение на часове. Яйчните блюда ми са любими, за да получа много протеини. Когато се правят у дома, те са питателни, вкусни, евтини и са добър избор за тези с високо кръвно налягане.

Тези чаши за яйца са идеалната здравословна закуска за заети семейства, които търсят нещо, което да се вземат и да отидете на сутринта. Те също така са чудесен начин да се промъкнете зеленчуци в сутрешното си ястие. Между яйцата, млякото и зеленчуците получавате изобилие от протеини, фибри и витамини, за да сте здрави, без да повишавате кръвното си налягане, така че да се стигне до закуска. Лукът и чушките също добавят много вкус без сол или натриево натоварено маслено месо.

Съставки

подготовка

  1. Загрейте фурната до 350F. Линии за кифла с муфин със силиконови кифли или шприц с приготвяне на спрей за готвене.
  2. Разделете лук, чушки и гъби между чашите с кифлички.
  3. В купа разбъркайте заедно яйца, мляко, черен пипер и чесън на прах. Изсипете зеленчуците в чашки за кифлички, оставяйки малко място в горната част на всяка чаша.
  4. Печете 25-30 минути или докато яйцата са настроени. Извадете от фурната и охладете. Съхранявайте в херметически затворен контейнер в хладилника до готовност за консумация.

Варианти и замествания на съставките

Използвайте всякакъв вид зеленчуци, които звучат добре за вас. Броколите, зелето и аспержите имат вкус в тези яйца. Можете също така да използвате останалите печени зеленчуци за тонове вкус!

Съвети за готвене и сервиране

Използвам силиконови печени чаши, така че яйцата да не се придържат към тигана. Ако нямате такива, можете да използвате метални или хартиени облицовки, но не забравяйте да ги махнете, преди да ги нагреете в микровълновата.

За да претоплите, обвийте кифлата от яйца в хартиена кърпа и микровълнова печка върху микровълнова печка за 30 до 60 секунди.

Препоръчвам тези яйца да се ядат с порция от любимите ви плодове и парче пълнозърнест хляб или наполовина, или пълнозърнест хляб за балансирано хранене. Ако наистина бързате, можете да залепите един в средата на цял зърно английски кифла с парче сирене за бърз сандвич за закуска. Също така, служете с любимата си салса, ако искате!