8-те най-добри водоустойчиви слушалки за закупуване през 2018 година

Слушайте вашите мелодии, докато плувате и потивате

Независимо дали се потопите изцяло в басейн, желаете да настроите душ или да прекарате интензивна тренировка, ще искате да инвестирате във водоустойчиви слушалки, за да сте сигурни, че вашата музика (или телефонно обаждане) може да издържи на всякаква течност. И докато мисълта за нещо водоустойчива може да звучи обемисти и неприятни днешните водоустойчиви слушалки не изглеждат по-различни от непромокаемите колеги. Споменахме ли, че те звучат добре?

Когато избирате чифт, който да отговаря на нуждите ви за тренировка, най-добре е да помислите какво търсите. Ако плувате, ще ви трябва чифт, който може да бъде потопен под вода за часове и да издържа на дълбочини, по-големи от три фута. Искате ли чифт за бягане, който да издържа на дъжд и пот? Удобната двойка, която стига до ухото, може да работи най-добре. От възможностите на Bluetooth до паметта на пяна, ние сме проследили някои от най-добрите водоустойчиви слушалки на пазара. Най-добрият ни съвет за намиране на перфектната двойка за вас, след като прочетете тази статия, е да подредите внимателно рецензиите, за да видите дали миналите клиенти се обучават по същия начин, по който да направите, за да осигурите точната двойка за вас.

1 -

С почти 14 000 рецензии от 5 звезди, SENSO със сигурност е удоволствие за тълпата. Този комплект слушалки "Amazon Choice" е голям с комфорт и звук. С безжични възможности до 30 фута и 8 часа възпроизвеждане на зареждане, можете да сте сигурни, че получавате любимите си мелодии за времетраенето на вашата дейност. С технологията за потискане на шума можете да отговаряте на повиквания без да прекъсвате текста.

Те имат IPX7 рейтинг, което означава, че те са водоустойчиви и могат да бъдат потопени в три фута вода за около час, макар и да не са направени за подводно износване, така че те са идеални за някой, който получава супер изпотяване или който често се намира на открито в дъжд.

2 -

Ако прекарвате голяма част от времето си под вода, ще искате чифт слушалки, които да издържат на дълбочините и разнообразни движения, като същевременно запазят водата. Swimbuds прави това и предлага четири различни опции за върха на ухото, за да се осигури най-доброто за вашата дейност (те дори остават за обръщане). Те също така са снабдени с водоустойчив аудио удължителен кабел, ако имате нужда от по-дълъг живот. Позлатеният стерео жак също е водоустойчив, за да предотврати корозията.

Тъй като тези устройства не са Bluetooth, ще трябва да ги използвате с водоустойчив mp3 плейър, който може да се прикрепи към очила или бански костюми. Рецензенти, които плуват ежедневно казват, че те са се държали през годините и компанията има отлично обслужване на клиентите, ако има проблем.

3 -

Ако музиката е от съществено значение за тренировката, може да искате да инвестирате в слушалки Powerbeats3, които осигуряват висококачествен звук във водоустойчива форма. Това, което е спретнато за това, е зареждането с Бързо гориво, което отнема пет минути и ще ви осигури час на игра. При пълно зареждане те ще играят в продължение на 12 часа.

Те седят удобно в ушите ви, така че няма да ги забележите, когато ударите интензивността на вашата тренировка и те осигуряват превъзходна акустика за всичките ви музикални вкусове.

Рецензенти отбелязват, че звукът е чист и чист и те не искат да ги свалят!

4 -

Поемането на повиквания по време на пот може да бъде приоритет за вас, а това е, когато слушалките с Bluetooth, които имат контроли за ушите, правят най-смисъл. Дори и да не говорите докато тренирате, лесно достъпните контроли ви позволяват да прескочите към по-мотивираща песен, когато имате нужда от нея.

Те са оценени, за да издържат на потапяне до един метър вода за период до 30 минути, така че да могат да се намокрит без да навредят. Можете да получите цяла седмица време за слушане (осем часа) само за 15 минути. Така че, дори ако слушалките ви са мъртви, можете да ги зареждате бързо, без да ги прерязвате прекалено много.

5 -

Докато тези са на долната крайна цена, Bluetooth® слушалките на Bodecin все още осигуряват голям звук! Аудиото и микрофонът са едновременно свеж и отгоре, а също така премахват и околните шумове. Магнитните пъпки нямат проблем да останат в ухото и да оставят ушите да се чувстват комфортно и без стрес след това. Животът на батерията е доста оскъден за осем часа и може да се презареди за няколко часа. Потребителите също така обичат кабела да е кратък и да остава на място по време на работа.

Тези слушалки са водонепроницаеми, но се препоръчва да се носят само за потни дейности, а не за дъжд.

6 -

Ако мисията ви е да се фокусирате върху задачата пред вас, опитайте тези слушалки Edelin. Технологията за отстраняване на шума създава зона без разсейване, независимо дали сте във фитнес залата, в самолета, в офиса или където и да сте придружавани от слушалки. С вграден микрофон и гласова поддръжка можете да използвате функцията Bluetooth, за да се свържете с две устройства наведнъж, ако е необходимо. Регулируемите куки за уши ви позволяват да намерите мястото в ухото, което работи най-добре. Изберете от три размера на съветите и сте настроени за осем часа непрекъсната музика, тишина или разговори.

С водоустойчив рейтинг iPX7 те могат да издържат на мокро над нормалната пот, така че тези, които прекарват много време на открито в елементите, ще намерят тези идеални.

7 -

Снабден с водоустойчива гаранция за живота, тези слушалки Phaiser са най-добрият избор, особено за спортистите. Патентованите крилати накрайници за слушалки държат вашите пъпки на място дори и при най-екстремните тренировки. С персонализираната пяна с памет е като да имате възглавници в ушите си. Можете дори да избирате от "над ухото" или "под ушите", в зависимост от предпочитанията си. Когато имате нужда от почивка от слушалките, можете действително да ги задържите около врата си, тъй като пъпките са магнити, които ще останат закачени заедно.

Докато тези слушалки са водоустойчиви, те са оценени само за да издържат на случайно падане на водата и са по-подходящи за потни дейности, за разлика от пълното потапяне.

8 -

Изборът на водоустойчиви слушалки не трябва да означава, че компрометирате качеството на звука. Слушалките Bluetooth Mpow ви дават IPX7 защита срещу вода и пот, като същевременно ви дават световен клас бас и свеж звук на най-високото ниво, което Bluetooth може да осигури. Нещо повече, те се зареждат за 1,5 часа и могат да играят непрекъснато в продължение на девет часа, за да сте сигурни, че никога няма да останете без бие, докато се потите.

Рецензенти възхваляват качеството на звука на достъпна цена и отбелязват, че те всъщност остават на място независимо от дейността.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .