Camp Gladiator Ð Ðμвю: Опитът за лагери на открито

Превръщането на обикновените хора в американски гладиатори

След като гледах Camp Gladiator, лагерен лагер на открито, натрупал популярност от години, реших да опитам програмата и се включих в една сесия на четириседмичния лагер на програмата. Това беше опит за отваряне на очите. Това е, което трябва да знаете, преди да се регистрирате за лагерен лагер на лагера във вашия район.

Структура на лагера

Лагерите се провеждат в паркове , в училища и в паркинги в шест различни държави и над 1000 местоположения.

Това е голяма операция, а трениращите на CG преминават през множество изпитания, за да се класират за провеждане на лагер. Всеки лагер трае четири седмици, а лагеруващите имат право да посещават толкова сесии, колкото искат на всяко място в лагера.

Цикълът на обучение е разделен на седмица:

От караваните се изисква да носят подложка, гранули, кърпа и бутилка вода за всяка тренировка. Ако е необходимо нещо друго, обучителят го предоставя.

Лагерна комуникация

Ръководството е свършило отлична работа за създаване на ясна структура за комуникация. Регистрациите се осъществяват лесно чрез техния онлайн портал, а имейлите на записаните се разпространяват редовно, като осигуряват ефективен набор от стъпки и насоки за нови и връщащи се къмпинги.

Camp Gladiator също поставя висок приоритет на своята общност, насърчавайки лагерите да се присъединят и да развиват приятелства с обучителите и другите лагери. Организацията е домакин на информационна сесия преди кампанията за нови каравани и те също така осигуряват на обучителите телефонните им номера на караваните, така че да могат да достигнат до караваните преди началото на сесията. От началото на пътуването получих редовни текстови съобщения от моя треньор с въпрос дали имам въпроси, коментари или притеснения. Той беше готов и наличен ресурс, който наистина оцених.

тренировки

Тренировките продължават един час и включват хубаво затопляне, последвано от комбинация от интервали, сила и кардио упражнения. Последните няколко минути от всяка тренировка включват разтягане и групова сбирка, за да избухне деня.

Като цяло, тренировките, на които присъствах, бяха много добре изпълнени, но имах известни притеснения относно моя треньор и местонахождение. Ето и плюсовете и минусите.

Персонални тренировки:

Тренировка против:

Направи си сам

Управлението на Camp Gladiator е свършило отлична работа за създаване на забавна култура, насочена към трудни тренировки, конкуренция и приятелство. Приветствам ги за ръста, който са преживели, и мисля, че това, което правят, е фантастично. Това каза, че тренировките може да не са за всеки, и със сигурност трябва да се доближи със здравословна доза самосъзнание. Тъй като всеки лагер се управлява от обучител, който повече или по-малко функционира като свой собствен франчайз, вашият индивидуален опит вероятно ще зависи от знанията и способностите на вашия треньор. Не се страхувайте да зададете въпроси за опит и обучение и ако не сте сигурни, че треньорът на вашето местоположение е подходящ за вас, опитайте да проверите алтернативни места или часове.

Кой е за: Всеки, който търси забавна, екипна среда, малко конкуренция и тежка тренировка.

Ключово напомняне: Бъдете отговорни за предотвратяването на нараняванията си! Гледайте за неравен терен, за да предотвратите обръщането на глезена, и поискайте модификации на упражненията, ако нещо не се чувства съвсем правилно. Трябва да се бутнете по време на тренировката си, но не трябва да се наранявате.