9-те най-добри плантарни фаскити и продукти за облекчаване на ударите на краката, които да се купят през 2018 година

Предложете на краката си много необходимото облекчаване на болката с тези полезни продукти

Болката на краката от плантарния фасциит и петата може да ви предпази от краката. Лечението на тези състояния обикновено се основава на почивка и контролиране на възпалението. Но все пак трябва да се разхождате само за да изпълнявате ежедневните си дейности и това означава, че ще имате болка. Следните продукти могат да ви помогнат да получите през лечебния процес. Имайте предвид, че правилно монтиращите се обувки са ключът към предотвратяване на повтарянето. Вашата първа спирка в лечебния процес трябва да бъде да получите правилните обувки.

1 -

Нощната шина поддържа ногата ви огъната през нощта, докато спите, за да не се отпуснете и да затегне плантарната фасция. Ако се стяга за една нощ, ще я раздразните отново сутринта и ще почувствате тази ужасна болка с първите стъпки. Сравнете няколко различни модела нощни шини за плантарен фасциит и удар на петата, от меки до твърди. Вие ще спите с това на крака си, така че ще искате да изберете един, който е удобен.

2 -

Загрейте тези пейки в печка, след това ги поставете в обувките си и ги подстрижете на крака. Малко изследване показва, че при двете изследвани индивиди е намалило щама на фазанната фаза с 34%, както и неформационните полу-обичайни ортези. Но ако имате нужда от ортоза за контрол на движението, това няма да поправи стъпките ви.

3 -

Седалките HTP са патентовани ортези, за да ви помогнат с болки в петата. Можете да ги носите в любимите си обувки за възглавница и поддръжка. Те идват в редовни и гел версии.

4 -

Силиконовите чашки за петата на люлката се отварят и осигуряват допълнително ударно облекчение. Можете да ги използвате с обикновените си обувки за допълнително омекотяване. Ако търсите нещо меко в точката, в която чувствате болката, опитайте се.

5 -

Някои хора с плантарен фасциит или ток стимул енергично препоръчват Birkenstocks за възстановяване. Това е един от оригиналните стилове на Birkie с ортотично подобно стъпало от корк и латекс, за да утешите краката си. Те са унисекс и идват в много цветове и материали, в тесни и правилни ширини.

6 -

А арка подкрепя и повдига плантарна фасция, лентата от съединителната тъкан, която помага за поддържане на арката на крака. А арка подплънка може да осигури облекчение от възпалението и болката. Профилната арка на Protec има две регулируеми ленти Velcro®, обвити около арката. Те идват в три размера.

7 -

Използвайте този удобен артикул във формата на футбол по два начина. Първо го оставете във фризера. След това я извадете и я хвърлете под крака, за да осигурите студена терапия и масаж, за да облекчите възпалението, докато внимателно разтягате крака.

8 -

Вашият лекар може да препоръча студена терапия за Вашето състояние. Легнете крака си по лесния, безпроблемен начин с този ръкав с повторно замразен гел. Просто я държи във фризера и сте готови да замръзнете крака си, когато пожелаете.

9 -

Това е проста дървена подложка, предназначена да масажира крака правилно и може да помогне за разтягане на плантарната фасция. Хората често използват ролка, след като се възстановят от първоначалната болка, за да не затягат фасцията.

> Източници:

> Crawford F, Thomson C. "Интервенции за лечение на болка в петата на петата". Cochrane Database Syst Rev. 2003; 3: CD000416.

> Рийд Фербер, Бретан Бенсън. "Промени в многосегментната биомеханика на стъпалото с термоформиращо се полу-обичайно ортозно устройство за крака". J Foot Ankle Res . 2011; 4: 18.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .