7-те най-добри чорапа на Торло да купят през 2018 година

Торло проектира чорапи за активни спортове, включително специални чорапи за ходене, туризъм и бягане. Те също така проектират чорапи за специалните нужди на краката на жените. Те изследват подложката, предпазват от срязващи сили и други фактори, необходими за чорап за всяка дейност. Техните чорапи траят дълго време с редовна употреба и пране. Те се произвеждат и в САЩ от семейна фирма.

Thorlos Lite Walking предлага възможно най-подплатената защита при лека конструкция. Ходещите обикновено имат нужда от по-малко омекотяване от бегачите, така че дебелият чорап обикновено е прекалено силен. Тези чорапи са изработени с патентована смес от влакна, наречена Thor-Wick, която използва акрил, найлон и памук за осигуряване на превъзходни характеристики на влагата, както и разтягане и съответствие с формата на крака. Тези чорапи се предлагат в мъжки и дамски варианти и в екипажи и мини-екипажи. Те лесно могат да бъдат основен елемент на вашия ходещ и тренировъчен гардероб.

Тези ходещи чорапи осигуряват средно уплътнение върху топката на крака и петата, за да предотвратят образуването на мехури. Чорапите са изработени от вълшебно Thor-lon акрилно влакно, простиращ се найлон и spandex. Имайте предвид, че някои онлайн обяви, че чорапите са памук, но те не са. Ако казвате Тор-Лон, това е доброто нещо, което не задържа мехурчетата, причиняващи влага до кожата ви по начина, по който се извършва памукът. Петата и петата са оформени и се предлагат в мъжки и женски варианти, за да се приспособят към пола. Те са на разположение на екипажи с дължина на екипажа и мини-екипаж дължина, както и в бяло или черно.

Тези чорапи се предлагат в мъжки и дамски стилове. Те са леки и прилепнали с висока способност за ухапване, изработени от THOR • WICK® акрил, найлон и шпандак. Имат средна подложка в петата и топката на крака. Ниският профил на краката предпазва от триене, което може да доведе до мехури. Въпреки че те са предназначени за бягане, те могат да работят и за разходки.

Когато стигнете до пътеката, този чорап за пешеходен туризъм ще направи краката ви по-щастливи във вашите обувки или обувки . Средната плътност на подплата над пръстите на краката и под топката и петата осигурява допълнително уплътняване и защита от болезнени мехури . Spandex около вдлъбнатината на арката предотвратява образуването на чорапи. THOR • WICK® и THOR • LON® влакна помагат да се избягва потта и охладете краката си. Торло е тествал тези чорапи в условия на туризъм и те изтъкват ползите от тях за предотвратяване на мехури и горещи точки.

Някои туристи и ходене предпочитат чорапи от вълна или вълна, които имат свои собствени уникални свойства при управлението на влагата. Това е отличен чорап за по-студено време с топлите свойства на вълна и коприна, смесени с Thor-lon акрил, кухо ядро ​​полиестер, найлон и спандекс. Той е умерено подплатен. Можете да намерите и гъста подложка, ако имате нужда от по-дебела чорап, за да запълнете пространството в ботушите си.

Тези чорапи, които се движат, са предназначени за пешеходен туризъм и обилно ходене извън пътя. Чорапите са изработили подложка за всяка област на крака, за да смекчат и да предотвратят образуването на мехури. Те са изработени от THOR • WICK® и THOR • LON® акрил, найлон и спандекс. Те работят добре в обувки за пътешествия за дневни походи. Средната подложка се тества и те казват, че намалява триенето, мехурите, влагата, налягането и болката в краката. Цветът помага да се скрие мръсотията, която неизбежно се вдига от остатъците от пътеките.

Тези разстояни ходещи чорапи са специално проектирани за ходене на дълги мили . Те са с по-дебела възглавница, за да помогнат на краката, които имат изтъняващи подложки за крака. Те са изработени с пот-wicking акрил, найлон и spandex. Не забравяйте да опитате тези чорапи с обувките си за ходене, за да сте сигурни, че може да се поберат, тъй като може да се наложи да имате по-големи обувки или по-тънки чорапи.

Торло - Произведено в САЩ - Фамилна компания

Чорапите "Торло" се произвеждат в САЩ от тригенерална семейна фирма, които са важни за някои купувачи. Всяка двойка се прави в Северна Каролина.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .