7-те най-добри очила за плуване през 2018 година

Дръжте очите си защитени, когато ударите водата

Когато е време да попаднете в басейна или в открити води за спокоен или конкурентен плув, вие искате да имате правилните очила, за да защитите очите си. Очила не само не водят вода от очите ви и ви помагат да видите по-добре под водата, те също така пазят очите ви, пазени от вредни лъчи, когато плувате на открито.

Тези, които плуват обиколки на закрито, биха искали да изберат чифт чисти очила за очила, докато тези, които плуват навън, трябва да изберат поляризирани лещи, за да се справят със слънцето. Ако сте конкурентен плувец, ще искате чифт очила, които са по-рационализирани и ще останат, когато се гмурнете в интериора. Независимо от вашия стил на плуване или предпочитания тук, най-добрите очила за плуване за вас.

Когато мислите за конкурентни съоръжения за плуване, едно име се откроява от останалите и това е Speedo. Производителят на олимпийски бански костюми, перки и други - тази марка е надежден спътник за всички нива на плувци. Speedo Vanquisher 2.0 заема най-горното ни гнездо като най-добрите общи очила за превъзходно прилягане. Те не излизат навън, което създава по-малко съпротивление във водата. Най-голямата жалба сред повечето плувци е очила, и тази двойка има четири взаимозаменяеми носачи, за да можете да получите подходящата форма за вашата форма на лицето. Плюс това има две силиконови ремъци, които се увиват около главата, за да не падат, когато се потопите.

Ако занесете вашето плуване навън, очите ви ще останат защитени с UVA и UVB защитни лещи. С над 13 цвята, от които можете да избирате, със сигурност ще намерите такъв, който да отговаря на нуждите ви от костюми и състезания.

Ако сте състезател плувец, има няколко неща, които са направете или почивка, когато намерите правилните очила. Първо, искате чифт, който да не падне или да изтече, когато се потопите в басейна. След това чифт, който е еластичен, няма да се счупи, когато се придвижите към блока. Ако това се е случило с вас повече пъти, отколкото бихте искали да признаете, че е време да опитате очила Resurge Sport.

Този избор на Amazon Ви дава всичко, от което се нуждаете за триатлони, плуване, срещи и още с каишката си, която може да бъде монтирана на главата ви. Също така ще получите широкообхватен изглед, за да можете да видите, че вашият конкурс се затваря в теб. Носният мост има три взаимозаменяеми парчета, които са подходящи за деца на десет и нагоре. Споменахме ли, че няма да помръднат?

Докато очилата не струват на тон, понякога не искате да плащате повече, отколкото сте готови да платите. Тази двойка от Zerhunt ще ви даде всичко, което искате, в очила с много по-ниска цена. Тази двойка е устойчива на изтичане, предотвратява мъгла и е защитена от UVA и UVB. Това, което е чудесно за тях, е, че те се закопват в гърба, така че ако сте уморени да си подкопавате косите, както традиционните двойки очила могат да направят, тази двойка ще работи добре за вас. Плюс това те имат широкоъгълен дизайн, който може да ви помогне да видите по-периферно, което може да бъде плюс за някои или отрицателно за други, които искат нещо по-рационализирано и с нисък профил.

Този комплект се предлага и с носален клип, слушалки и куфар, осигуряващ всичко, от което се нуждаете, за да ударите басейна със стил.

Ако често правите обиколки в закрит басейн, обикновено не се нуждаете от фантастична двойка огледални или оцветени очила, които могат да възпрепятстват вашия сайт в слабо осветени зони. Най-добре е да закупите чифт, който има ясни лещи, така че да можете да виждате по-лесно. Този модел от Aqua Sphere ви помага да се плъзнете през водата и да видите всичко, което се случва около вас с лекота. Освен че имат ясна леща, те също са устойчиви на надраскване и мъгла (най-голямото оплакване сред плувците).

Те са прекалено големи, така че те са много подходящи за тези, които по-дълго плуват или някой, който търси повече комфорт. Това, което наистина е страхотно за тези, е бутонът с едно натискане отстрани, който ви помага да настроите настройката дори когато са включени, така че да можете да се върнете на обиколки и да не губите време, докато се занимавате с ремъци.

За всеки, който прави триатлони или обича да плува на открито, ще искате да получите чифт очила с поляризирани лещи. Поляризираните лещи намаляват отблясъците, подобряват зрението и предотвратяват увреждането на очите, като отклоняват слънцето - всичко, от което се нуждаете, когато плувате на открито в слънчев ден. Тази двойка от Zoggs е любима сред триатлетите, защото не само има поляризирани лещи, но също така има извита рамка, която ви дава 180 градусова панорама - нещо, което искате, когато плувате в открити води. Меките уплътнения на уплътненията около очите ще осигурят удобно и сигурно прилягане, което няма да замъгли, когато изработите пот. Ремъка се регулира лесно отстрани, като ви осигурява най-удобната за момента, когато е време за игра.

Понякога може да искате да пазите носа си; например, когато сте свободни да се гмуркате или просто не ви харесва усещането, че водата се издига до носа ви. Когато това е така, искате да потърсите маска за плуване, която покрива носа ви. Този модел от Phantom Aquatics е чудесно за водолази, тъй като ви дава панароматичен изглед, когато излезете. Той има бутонна катарама отстрани, което прави лесни настройки - често срещана жалба за повечето маски. Широките разделени ленти гарантират, че получават добро уплътнение на лицето ви, за да предотвратят течове, когато сте надолу.

Ако вашето дете е риба (или искате да са!), Тази двойка от Aqua Sphere им дава комфорт (голямо оплакване сред децата), като същевременно изглежда добре. Изключително големите лещи са идеални за деца, които играят в басейна или океана, за да се забавляват, но могат да работят и за всички млади олимпийски опинци. Лекото регулиране на ключалката отстрани улеснява затягането или разхлабването на лентите, когато те са в движение. Освен това те не замъгляват (реален проблем с продължително износване) и имат UV защита, така че знаете, че очите им са безопасни, когато са на открито.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .