Бягаща пътека тренировка тренировка

Как да тренирате за походи с помощта на неблагодарна ? Ако имате голям походи, ще искате да тренирате за справяне с хълмовете и склоновете. Това може да бъде трудно да се направи, ако живеете в плоска зона като Флорида, където най-високият хълм е едва над морското равнище. Това също е проблем, ако трябва да направите обучението си, когато външното време е нещастно.

Използването на бягаща пътечка е най-лесният отговор на този проблем.

В тази тренировка тренировка, ще изгради издръжливост за туризъм. За допълнителна кондиция, носете раница от 10 лири (или повече) и носете вашите туристически ботуши. Също така е добра идея да изпробвате панталоните си за туризъм, ризата, чорапите, бельото и т.н. По този начин ще дадете на вашето неблагодарна екипировка цялата си екипировка. Ще научите, преди да сте на хребет, че ботушите ви разтриват пръстите ви, така че да можете да ги приготвите и да ги смажете преди екскурзията си.

Изброените скорости и наклони са само проби и са за междинни упражнения (тези, които упражняват 3 или повече месеца).

Увеличете или намалете скоростта според Вашето ниво на фитнес. Използвайте скалата за възприемане на усилия, за да определите колко силно работите.

30-минутна бягаща пътека за тренировка

ВРЕМЕТО инструкции Завършване на скоростта / наклон

5 минути загряване

3,0 км / 1 наклон

3,0 км / 1 наклон

5 минути

Увеличете наклона с 1 увеличение всяка минута

3.0 mph / 5% наклон

1 минута

Увеличете наклона до 10%

3.0 mph / 10% наклон

5 минути

Започвайки от 10%, намалете наклона с 1 увеличение всяка минута

3.0 mph / 5% наклон

1,5 минути

Увеличете наклона на всеки 15 секунди

Скорост на падане 3.0 mph / 12%

30 секунди Останете на по-висока скорост / наклон

Скорост на падане 3.0 mph / 12%

1,5 минути

Намалете наклона на всеки 15 секунди

Скорост на спускане 3,5 mph / 1%

5 минути

Скорост при 4.0 mph, Наклон при 1%

4 mph / 1% наклон

5 минути охлаждане Скорост при 2.5, наклон 0%

Общо време за тренировка: 30 минути

За да завършите тренировката си, отделете няколко минути, за да се простирате!

Обучение на спускане на бягаща пътека

Тази тренировка предполага, че вашата бягаща пътека има само функция наклон и няма настройка за спускане / спад. Ако е възможно, намерете неблагодарна, която да се използва, която е спаднала и добавете това в тренировката.

Ще откриете, че работите с мускулите си по различен начин. Това е особено образовано, за да разберете как вашите крака се преместват в ботушите, които се спускат надолу за няколко минути. Вие ще искате да се научите как да украсите ботушите си правилно, за да предпазите краката си да се плъзгат напред и може да се наложи да използвате различни чорапи, за да получите по-добра форма в ботушите си.

Ако не можете да намерите неблагодарна, която също има функция за отпадане, трябва да потърсите рампа или хълм, който можете да ходите, за да получите обучение надолу и да видите как работят вашите уреди, които вървят надолу.

Трябва ли да носите Вашата пешеходна екипировка?

Може да се почувствате глупави, носейки туристически ботуши и опаковка на неблагодарна в салона. Това може да не е видът, който сте готови да рок, и дори може да има правила срещу носенето на улични обувки във вашата фитнес зала. Ще се възползвате от работата на хълма, ако вместо това носите спортни обувки, но няма да бъде специално обучение и няма да втвърдите краката и мускулите си в обувките или обувките си. Но ако тя просто няма да работи, за да направите това на неблагодарна, план за открито ходене, като част от вашето обучение, както добре.