Как да си направим здравословна "пържена" храна

Какво ще стане, ако можете да ядете по-висока версия с фибри от лукови пръстени? Можеш! Когато пожелавам лукови пръстени, разпръсквам зърнени закуски с високо съдържание на фибри в миксер, за да направя тънко покритие. Не само, че получените печен лук пръстени са хрупкави и с високо съдържание на фибри, те също са с ниско съдържание на мазнини и много вкусни. И луковиците не са единствената пържена храна, която можете да пресъздадете с тази техника "изкуствена рибка".

Използвайте го, за да придадете приятен за диета грим за пиле пръсти, пуканки скариди, jalapeño poppers и др. Ето всичко, от което се нуждаете, за да започнете изкуствено пържене.

Съставки

Методът "faux-fry" е доста стандартен. Имате нужда от няколко основни съставки, независимо от това, което решите да изпържите.

"Пържене" Инструменти за използване

Ще ви трябва няколко основни кухненски уреди, които да направят тези ястия. Ако нямате такива, имаме няколко алтернативи, които можете да опитате.

Как да започнете "Пържене"

Изпълнете следните стъпки, за да започнете.

  1. Загрейте фурната до 375 градуса.
  2. Напръскайте листа си със спрей за неръждаема стомана.
  3. Натрошете или смажете зърното в гроздови трохи. Трансфер до широка купа и сезон добре.
  4. Потопете храната си в яйцето или яйчната смес (в друга широка купа), разклатете внимателно, за да отстраните излишното, и покрийте добре с трохи. Прехвърлете в листа за печене.
  5. Печете, докато се приготвят и хрупкави.

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!