8 най-добри компресионни чорапи да купите през 2018 година

Помогнете за възстановяване на мускулите с обувки, които подобряват циркулацията

Ако често се чувствате болезнено или болезнено в долните крака или краката, може да помислите за компресионни чорапи, особено ако сте спортист или прекарате много време на краката си. Чрез осигуряване на подкрепа и увеличаване на кръвообращението, компресионните чорапи могат не само да облекчат уморените мускули, болката в краката и шините, но и да ускорят възстановяването след тренировки.

Независимо дали имате нужда от компресионни чорапи за бягане, работа, болка, бременност или дълги полети, има много възможности за качество на пазара. Вижте този списък с най-добрите чорапи за компресия, за да намерите тези, които са най-подходящи за вашите нужди и вкусове.

Компактурните чорапи за компресия на Physix Gear зависят от този списък заради цялостното качество, производителност, стойност, комфорт и издръжливост. Изработени от удобна, високо дишаща и издръжлива тъкан, тези чорапи могат да се носят през целия ден, за да се намали умората и подуването на долните крака. Тъканта е също и влагоустойчива, което спомага за поддържането на краката ви сухи и без блистери.

С точното количество подкрепа и компресия в областта на петата, краката, телетата и пръстите на краката, те могат да осигурят облекчение за гънки, плантарен фасциит и други заболявания на долните крака. Маншетите им задържат тези чорапи да не падат, без да се притискат или да се чувстват прекалено твърди. Можете да използвате тези чорапи по време на тренировка или да ги включите, когато приключите, за да увеличите възстановяването си. Носителите също обичат чорапите да се измиват добре, без да губят компресия. Те са налични в два различни размера и няколко различни цветови комбинации, така че можете да изберете тези, които са подходящи за вас и стил.

Vitalsox Compression Чорапи са изключително популярни сред бегачите, но те са отлична възможност за всеки, който упражнява редовно, е бременна или се занимава с болки в краката или телетата или прекарва много време на краката си. Те са леко подплатени на топката и горната част на крака, но не са прекалено обемисти, така че лесно можете да ги носите с всякакви спортни или работни обувки. Поставката осигурява допълнителен комфорт и спомага за избягване на абразията и стреса на краката от спортно въздействие като бягане.

Уникалният материал на Drystat чорапите контролира влагата, като същевременно намалява растежа на бактериите, за да намали риска от мехури и миризливи чорапи. Компресията започва около средата на стъпалото, като осигурява подкрепа на арката, като същевременно задържа често срещаните наранявания, като например плантарен фасциит и шини. Тези чорапи се предлагат в няколко размера и много различни цветове, така че можете да избирате най-добре тези, които отговарят на вашите нужди и предпочитания.

Ако страдате или сте били склонни към плантарен фасциит, определено трябва да имате предвид чорапите за компресиране на болки в плантарните фашити. Като предлагате целенасочена компресия и поддръжка на арката и глезена, тези чорапи могат да спомогнат за облекчаване на болката на арката и петата и да стимулират лечебния приток на кръв, за да ускорят възстановяването. Диелектричната тъкан, която прониква във влага, улеснява регулирането на температурата, така че краката ви ще останат хладни и сухи. Тези чорапи се предлагат в различни размери и цветове, така че да можете да си направите така, че да отговарят на вашите нужди и предпочитания.

Ако сте се занимавали с дланите на шини или cramping телета, тези Zensah Tech + компресия чорапи може да ви даде малко облекчение, като същевременно помага за подобряване на вашия комфорт и изпълнение преди и след тренировки. Тези чорапи имат градуирана компресия, която спомага за подобряване на кръвообращението и кислородния поток, намалява умората на краката и поддържа мускулите. Изработени от лека материя, изтъкана от влага и терморегулираща се тъкан, тези чорапи се чувстват комфортно на кожата ви и безпроблемната технология намалява мехурите, триенето и дразненето. Те също така разполагат с еластична лента около крака, за да поддържат вашите арки. Бегачите обичат непромокаемия маншет, който държи чорапа на място, без значение колко бързо се движите.

2XU компресия Performance Run чорапи имат репутация за един от най-леките и най-удобни компресия чорапи там. С зонирани динамични панели и тъкани от влага, те осигуряват изобилие от въздушен поток и контрол на влагата, което позволява на краката ви да останат сухи, хладни и удобни през целия ден. Вградената компресия поддържа телето, шията, глезена, Ахил и стъпалото, което позволява по-голям кръвен поток и максимален мускул. Безшевната конструкция и леката подложка ви помагат да поддържате краката си по-удобни и без блистери. Докато ще плащате малко повече за тези чорапи в сравнение с другите, си струва цената за такъв надежден продукт с висока производителност.

Железопътните чорапи с прогресивна + компресия на CEP имат компресионни прежди, които се обвиват около крака повече от 400 пъти, осигурявайки прецизна компресия, която насърчава възстановяването и производителността. Компресията съдържа телесните мускули и увеличава кръвообращението, което спомага за намаляване на мускулната болезненост, както и за предотвратяване на наранявания и други наранявания. Оформяйки краката си без да ограничавате пръстите на краката си, тези чорапи предлагат удобно прилягане, като същевременно предотвратяват образуването на мехури. Те също така разполагат с ореол горна лента точно под коляното, която държи чорапите на място, без значение колко мили тичате. Има голям избор от забавни цветове, от които да избирате, включително флаш зелен, хавайски син / розов, черен / розов и златен метал.

Независимо дали имате нужда от компресионни чорапи за упражнения, работа или облекчаване на болката, чорапите SB SOX Compression ви осигуряват идеална компресия и поддръжка, всички на по-ниска цена от подобни чорапи. Тези леки и издръжливи чорапи разполагат с омекотена подметка и подплънка за допълнителен комфорт. Анти-мирисалната, антистатична, влагоустойчива и дишаща тъкан спира растежа на бактерии и гъби, като поддържа краката ви сухи и здрави. Те са налични в четири различни размера, така че да можете да получите подходящата форма и подкрепа за вас.

Тези комфортни компресионни чорапи от Travelon са перфектни, ако сте на дълъг полет и се притеснявате за кръвопускане и подуване на долните крака. И след като стигнете до местоназначението си, можете също така да ги носите, за да предотвратите умора на краката, докато се разхождате. След като ги дърпате, те остават поставени, дори и без свиващ пръстен на върха. Те са налични в няколко различни размера и се предлагат в бяло, черно или тен.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед.