8-те най-добри минималистични обувки за мъже да купят през 2018 година

По-малко е с тези най-добри изпълнители

Минималистичните обувки за бягане са придобили популярност през последното десетилетие като хибрид между обувки боси и традиционни обувки за бягане. Някои бегачи като естествения стил на бягане, което обуславя леката, минимална конструкция на обувките.

Когато пазарувате за висококачествена минималистична обуща за бягане, потърсете онези, които са гъвкави, леки, имат висока степен на почвено усещане и предлагат достатъчно защита на краката. В зависимост от типа тичане, което можеш да направиш, може да се нуждаеш и от леко омекотяване. За да ви помогнем да сортирате всички опции, съставихме този списък с най-добрите минималистични обувки за мъже.

Имайте предвид, че минималистичните обувки за бягане не са за всеки. Някои хора имат по-добро преживяване от други, в зависимост от тяхната възраст, тегло, тип на стъпалото, ефективност на движение, стил, сила, пробег и др. Ако сте свикнали с по-тежки, по-спомагателни обувки за бягане, трябва бавно да преминете към минималистични обувки за бягане, като започнете с по-кратки писти и постепенно увеличавате разстоянието и честотата си.

1 -

Ако търсите лека, добре закръглена минималистична обувка, не търсете по-далеч от обувката за обувки MT10V1 Minimal Trail. The Minimus получава най-доброто от този списък заради превъзходния си комфорт, сцепление, усещане за почвата, защита на краката и дълготрайност. Независимо дали искате да бягате по пътищата, да се разхождате или да се движите по пътеки или да се състезавате в състезания за препятствия, тази изключително универсална обувка предлага правилното сцепление и подкрепа за различни повърхности и дейности.

Обувката разполага с превъзходна пяна за поддръжка и предпазна лента, която спомага за поддържането на стабилността и комфорта на крака, докато ширината на предната част на обувката и големите шестоъгълни стъпала на Vibram върху подметката ви осигуряват отлично сцепление, дори при изкачвания и спускания. Те се чувстват удобно от кутията, за разлика от някои други минималистични обувки, които изискват период на прекъсване. Тази обувка също се третира с антимикробен разтвор, за да се намали миризмата на обувки.

2 -

С дълготрайността и производителността на по-висока цена минималистична обувка, обувките на Skechers Men's GOrun са страхотна стойност и определено ще получите много бонус за вашия долар. Те са лек, бърз и неутрален треньор, който е идеален за тренировки с бързина, макар че възглавниците и сцеплението са подходящи за дълги писти, състезания и дори леки пътеки. Потребителите обичат усещането и отзивчивостта на обувките, както и трайността му.

3 -

От трудно опаковани пътеки до неравен терен и стръмни спускания, много гъвкавият стил на Inov-8 Men's Terraclaw, който се движи добре, се отличава с богата гама от пътеки. Дори ако обичате да се движите по здрави пътеки, агресивните обувки на тази обувка и защитата от скални плоскости по външната подметка ще предпазват краката ви от остри скали и груби терени и ще подобрят стабилността ви на неравномерна основа. И въпреки отличната защита, тя все още предлага достатъчно гъвкавост, за да се почувствате така, сякаш се движите в минималистична обувка.

4 -

Обувките PureFlow на Brooks Men са предназначени за неутралния бегач, който иска леко, минималистично усещане, но все пак има известно облекчение за движение по пътя. Omega Flex Grooves на обувката позволяват по-естествено движение и гъвкавост на предната част. Друга чудесна особеност е BioMoGo DNA LT междинна подметка, която осигурява адаптивно почистване, без да е прекалено тежка или обемиста. С разпенени каучукови шушулки на външната подметка, обувката осигурява надеждно захващане и сцепление, ако искате да я изведете на разстояние от пътя.

5 -

Известен с комфорта си, Vapor Glove от Merrell е солидна минималистична обущаща обувка, която е чудесна възможност за ежедневна употреба. Той разполага с прецизна и плътна, но удобна, удобна и издръжлива външна подметка за максимална поддръжка и сцепление. Подложката за обувки е интегрирана като едно устройство с подметката, което позволява много минималистично преживяване. Те също така имат някои междинни подложки, които предлагат удобна форма, дори ако сте се разхождали в тях през целия ден. Дишащата подплата и стъпалото са обработени с M Select FRESH, което намалява миризмата на обувки.

6 -

Високите тренировъчни обувки Altra Men предлагат комбинация от страхотно усещане за почвата, превъзходно сцепление и гъвкавост, което го прави фантастична възможност за тези, които се наслаждават на туризъм в минималистични обувки. Те също така са чудесен избор за състезания с препятствия и пътека, ако търсите гъвкава, удобна минималистична обувка. Обувката също така превъзхожда стабилността и хватката си, осигурявайки защита във всички посоки. Торбичките на TrailClaw се отличават с крака под пръстите на краката за отлична защита от сцепление и удар, а скалните защитни плочи StoneGuard защитават краката ви от остри скали и са подвижни за движение в по-малко взискателен терен. С широка кука, тази обувка е чудесна възможност за тези с по-широки крака, които са страдали от странен пръст в други минималистични обувки.

7 -

Друга фантастична опция за обувки от "Брукс", обувката за обувки PureCadence за мъже, е създадена за леки до умерени надпрокатори, които искат лека, минималистична обувка, като същевременно получават стабилността, от която се нуждаят. Закръглената пета спомага за по-добро изравняване, което спомага за намаляване на стреса на ставата. Ако имате нужда от допълнителна поддръжка, тампонната подметка е подвижна, така че можете да добавите различна вътрешна подметка или персонализирана ортезия. Гумената външна подметка осигурява надеждна сцепление и захващане, така че можете да вземете тези обувки по пътеките, както и по пътищата. Тъканта е мрежеста и лека, така че е идеална за топло време, но може да е твърде тънка за по-студено време.

8 -

Въпреки че не е толкова известен като други производители на минималистични обувки за бягане, Xero предлага висококачествен продукт в Prio. Въпреки че те имат необходимата теглителна сила и защита за пътуване или пешеходен туризъм, те също така са удобна и лека опция за тези, които искат минималистична обувка за кръстосани тренировъчни дейности като Crossfit или тренировки за сила. Те предлагат удобно прилепване към чорапи и широк бокс, така че краката ви да имат възможност да се огъват и да се разпространят. Те също така са ниски до земята за подобрен баланс и гъвкавост.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .