Петте най-добри дамски тенис обувки за неутрални бегачи да купят през 2018 година

Получаването на правилните обувки за обувки за вашия тип крака може да ви помогне да се движите по-комфортно и да останете без наранявания. Ако не подкопавате (краката ви се търкалят навън, когато се движите) или превишавате (краката ви се движат навътре, когато бягате), това означава, че сте неутрален бегач. Имате късмет, че можете да избирате от голямо разнообразие от обувки за бягане, включително такива, направени за неутрални бегачи или такива с леко плоски стъпала или високи сводести крака. Ето препоръки за жени с неутрален стил на бягане.

Тези обувки са добре подплатени, страхотни при абсорбцията на удари и са леки. Вътрешната подметка ComforDry помага на краката ви да останат сухи и здрави. Големият избор за женските неутрални бегачи, Asics Nimbus има лоялна фенска база, тъй като много от участниците съобщават, че купуват още една двойка, след като обувките им износват.

Независимо дали се движите на закрито или навън, тези обувки предлагат страхотна подкрепа, хубаво омекотяване и невероятен комфорт. Те са идеални за бегачи с неутрално и леко проникване, които търсят леки обувки за ефективност.

Тези обувки обикновено получават висока оценка от страна на потребителите, че са трайни и добре омекотени обувки. Независимо дали тренирате за 5K или маратон, Mizuno Creation е отличен избор за неутрални женски участнички. Той разполага с вградена система за вграждане в средата на Mizuno Intercool, която намалява натрупването на топлина и влажност в обувката, което ви осигурява удобно пътуване.

Тази лека, но издръжлива обувка има мека и еластична възглавница и предлага голяма гъвкавост. Тестери казват, че обувките са много удобни, почти като чорап комфорт. Те са от тесната страна, така че те не са добра неутрална обувка за тези с широки крака.

Тази обувка е предназначена за неутрална женска бегачка, търсеща страхотна, лека ежедневна тренировка за обувки. Saucony Triumph използва ProGrid в петата за допълнително омекотяване и SRC XTRA запазва предната част на стъпалото много омекотена. Ортолитната подметка на обувката е дишаща, отблъскваща влага, противовъзпалителна и антимикробна, така че поддържа краката ви сухи и здрави.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .