7-те най-добри стелки за купуване през 2018 година

Пазете болката в краката с тези достъпни вложки

Независимо дали сте запален състезател, обичате да се разхождате или просто прекарвате много време на краката си, носенето на подходящата двойка подметки във вашите обувки може да направи огромна разлика в това, как се чувстват краката ви - особено в края на деня. Дори и ако страдате от болки в краката като плантарен фасциит, не е нужно да харчите тон пари за обичайните ортези, за да получите комфорта и подкрепата, от която се нуждаете. Възможно е да смените стелките на обувките си с чифт висококачествени стелки, за да получите известно облекчение, като същевременно намалите шансовете си за бъдещи наранявания.

Когато пазарувате за стелки, важно е да знаете дали имате ниски, средни или високи арки, тъй като стелките варират в зависимост от вида на стъпалото. Ето нашите най-добрият избор за най-добрите стелки, които дават на краката ви подкрепата, удобството и защитата, от която се нуждаят.

Ако търсите стелки, които са удобни, подкрепящи и разумни цени, оригиналните ортезни стелки Powerstep с пълна дължина проверяват всички тези кутии и още. Независимо дали тичате редовно или прекарвате много часа на краката си на работа, тези стелки осигуряват омекотяване и защита, които вашите крака се нуждаят. Тези стелки също работят чудеса за тези, които страдат от plantar fasciitis, както и други видове пета и арка болка. Те се отличават с полу-твърда подложка за арка, която ви дава точно необходимото за поддръжка и стабилност. Вдлъбнатините на петата на петата ще изгладят краката ви, като ви осигуряват по-голяма подкрепа и абсорбиране на ударите при всяка стъпка. С ултра-тънък, нископрофилен дизайн, тези стелки се вписват в най-атлетичните, небрежните и рокля обувки и лесно се преместват от обувка до обувка. Допълнителен бонус е, че те са на много добри цени, така че определено ще получите много бон за вашия долар.

Ако сте чисто нов за стелки и не сте съвсем сигурни дали ще се възползвате дори от тях, може да искате да изпробвате евтина двойка, преди да потънете в по-скъпа опция. Тези стелки от д-р Шол са идеални за тези типове пробна експлоатация, тъй като те са по-евтини от много други стелки, но все пак са качествени продукти. Те се отличават с дълбока чаша за петата, която помага при абсорбцията на ударите и също така има подложка, за да смекчи топката на крака и да разпредели натиска. Те също така имат подсилена подложка за арка, която да ви помогне да преминете тегло от кацане до натиск.

Потребителите също така обичат технологията SweatMax, която помага да се премахнат миризмите на краката. Те са налични както в мъжки, така и в женски размери.

В Powerfeathers на пазара със стелка Superfeet предлага разнообразие от опции за стелка, така че е важно да изберете внимателно, за да получите правилните за вашия тип пешки, предпочитания и нужди. Зелената им стелка FullLength е отлична опция за тези с високи арки, независимо дали искате да ги носите за помощ по време на тренировка или когато сте на крака за дълги периоди от време. Високите и дълги чашки на петата осигуряват максимална подкрепа и стабилност, което помага да се контролира движението и позицията на краката ви. Те също така разполагат с издигната средна част, която е особено полезна за тези с високи арки. Тези подложки се вписват във всички видове обувки с подвижни стелки, от обувки за бягане до небрежни и работни обувки. Те са малко по-скъпи от някои други стелки, но те са изключително издръжливи и си струват парите за качествена, висококачествена стелка.

Друга качествена опция за стелка от Superfeet, техните Orange Premium Стелки са полезни за тези с плантарен фасциит и други видове болки в краката. С висока арка и дълбока, тясна чашка с петата те са предназначени да осигурят максимална подкрепа на тези с плоски крака. Еластичният, високочувствителен перо на пенопласта ще се справи с последователно удара, така че да можете да го носите за работа и други въздействащи дейности. Стелките Superfeet Orange Premium отговарят на всички видове средно и голямо количество обувки, като спортни обувки и ботуши. Само забележете, че имат височина от 2 инча, така че те ще ви дадат известно изкачване.

Тези подложки от Spenco могат да се използват от всеки с много нисък до среден арки и работят особено добре за хора с плоски крака. Ефектната възглавница на Eva осигурява отлично поглъщане на удара и връщане на енергия по време на дейности с голямо въздействие, така че те са чудесни за бягане и други упражнения, които могат да поставят стрес върху краката и ставите. Тези стелки също са изработени от антимикробен материал, който помага да се предотвратят образуването на мехури и миризмата за контрол. Те идват в различни размери, за да се поберат както на жените, така и на мъжете.

Този избор на Amazon получава високи отзиви за работа с много видове обувки и облекчаване на болки в петата.

Новият баланс е добре известен със своите обувки за бягане, но също така правят висококачествени, поддържащи стелки, които могат да се носят с New Balance или други спортни обувки. Тези стелки са особено полезни за бегачите, които се занимават с проблеми на стъпалото като плантарен фасциит, неврома на Morton и метатарсалгия. С отделна възглавница за петата и предната част на стъпалото, както и с формована арка, тези стелки осигуряват максимална опора за краката ви от различни ъгли. Друга чудесна особеност е уретановият / синтетичен материал, който помага да се сведе до минимум триенето и да се предотврати образуването на мехури, като същевременно се поддържа сухо и студено по време на писти или просто ходене през деня.

Д-р Шолс е друг лидер в производството на стелка и техните стелки Comfort & Energy Massage Gel са отлична и евтина опция за всеки, който прекарва много време на краката си. Тези гумени стелки отговарят на формата на краката ви и използват меки сини гел възглавнички, за да осигурят хубава арка подкрепа и допълнителен комфорт. Те се предлагат в мъжки и дамски размери и могат да бъдат подредени така, че да отговарят на различни размери на обувките. Едно предупреждение е, че тъй като тези стелки са много по-евтини от някои други марки, те може да не са толкова дълготрайни, но те все още са добра стойност за цената.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .