10-минутна лимон-захар скариди на авокадо тост

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 177

Мазнини - 9 грама

Карби - 21гр

Протеин - 8g

Общо време 10 мин
Подгответе 5 мин , готвяйте 5 мин
Сервирания 2 (по 1 тост всяка)

Здравословна вечеря не отнема много време, за да се подготви. Няколко дни може да е въпрос на хвърляне заедно няколко килера и хладилни скоби за бърза, но елегантна храна. В тази рецепта, тези скоби предлагат кремообразни сърдечно-здрави мазнини , пълнещи влакна и ароматен протеин.

Можете да се насладите на кремообразни храни, дори ако имате киселини. Авокадото, например, прави добро заставане за масла и сосове. Ключът е контрол на порциите.

Скариди са подправени с лимонова кора. Докато лимоновите сокове, богати на цитрусови плодове, могат да предизвикат рефлукс, оперението вероятно няма, за да можете да го използвате, за да постигнете подобен ароматен профил.

Съставки

подготовка

  1. В малка купа комбинирайте скаридите със зехтин, лимонова кора, кимион и по избор кориант.
  2. Загрейте малка тиган на средна температура и добавете скаридите. Кук за 4 до 5 минути, обръщайки се наполовина.
  3. Докато скаридите готвят, преперете целият пшеничен хляб и натрошете авокадото заедно със солта.
  4. Разточете авокадото върху препечен хляб и горната част с филии от манго, а след това скариди.

Варианти и замествания на съставките

Можете да изберете източник на протеини, различен от скариди.

Ниско натриевите пуешки или пилешки филийки ще се сдвоят добре с авокадото и мангото са още по-бързи!

Съвети за готвене и сервиране

Ако това хранене е на по-леката страна за вас, закръглявайте го със странична салата. Все пак имайте предвид, че по-малки порции могат да помогнат за предотвратяване на киселини. Ако имате няколко излишни килограма да загубите, по-леките, но богати на протеини и богати на протеини храни могат да помогнат за намаляване на общия калориен прием, като по този начин помагат при загуба на тегло. Достигането на здравословно тегло улеснява натиска на стомаха, което от своя страна предотвратява обратното.

Ако имате чилито удобно, можете лесно да я включите в това ястие, но може би не искате да купите цяла купчина само за това ястие, особено ако знаете, че няма да го използвате по-късно. Ако използвате кориандър, оставете останалата част от купчината в хладилника, в пластмасова торбичка, чиито краища са увити в мокра хартия или са потопени в буркан с вода. Друга възможност е да го настържете и да го съхранявате във фризера.