Сладко-кисел коктейл миксер с ниска въглехидрати без захар

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 21

Мазнини - 0 грама

Карби - 7гр

Протеин - 0 грама

Общо време 10 мин
Подгответе 10 минути , гответе 0 мин
Сервизи 1 (общо 1 1/2 чаши)

Тази рецепта за сладка и кисела микс без захар, без захар, е наистина начало за вашите коктейли.

Можете да променяте концентрациите на соковете и подсладителя в зависимост от вашия вкус, конкретните сокове, които използвате и колко лед добавяте към напитката.

Можете да използвате тази смес, за да направите кисело мляко , дайкирис , маргарита и т.н. (Опитайте с Whiskey-yum на Джак Даниел!) Прясно лимон и лимонов сок вкусват най-добре, но бутилираните работи добре.

Противно на обикновените сиропи - градивните елементи на много коктейли, тази сладко-кисел смес не се нуждае от варене. Просто разбърквайте съставките заедно и охлаждайте докато сте готови за употреба.

Съставки

подготовка

  1. В малка неметална купа комбинирайте 1 чаша вода, 1/4 чаша лимонов сок, 2 супени лъжици лимонов сок и 1/4 чаша еквивалентен изкуствен подсладител (течност за предпочитане).
  2. Съхранявайте в хладилника.

Подъл тайна: В щипка можеш да използваш смес от кристал-светлина лимонада. Но няма да има непременно по-малко въглехидрати.

Как да направите коктейл с ниско съдържание на въглехидрати

Освен алкохола, почти всички калории в коктейлите и смесените напитки идват от захар.

Ако можем да измислим варианти без захар, можем да облекчим голяма част от тази тежест. Ето някои от най-добрите нискокафяви спиртни напитки, миксери и коктейли, които да правите с тях:

Добър избор на коктейл с ниско съдържание на въглехидрати