Рецепта на Джинджър Але

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 213

Мазнини - 0 грама

Carbs - 54гр

Протеин - 0 грама

Общо време 40 мин
Подгответе 35 минути , готвяйте 5 мин
Сервирания 4

Джинджифилът е вътрешно средство, което понякога се използва за гадене и гадене. Използвайте тази рецепта за домашно джинджифилова бира, вместо да я купувате в магазина, за да сте сигурни, че получавате истински джинджифил за максимални ползи.

Съставки

подготовка

  1. В покрита тенджера донесете водата на кипене. Добавете джинджифилите и захарта и покрийте. Намалете топлината и го оставете да къкри за пет минути.
  2. Извадете от огъня и го оставете да седне за 20 минути.
  3. Натъжете сместа и оставете течността настрана. След като достигне стайна температура, охладете я в хладилника. Въпреки че вече не се нуждаете от парчета джинджифил, можете да ги задържите да направят кристализиран джинджифил .
  1. Смесете водата от джинджифилова захар с две чаши студена клуб сода. Добавете сока от вар. Разбъркайте и сервирайте.

Вариант на съставките

Ако не искате да използвате захар в тази рецепта, варийте джинджифила във вода, без да добавите захарта. След като се охлади, подсладете вкус със стевия или друг заместител на захарта.

Отказ от отговорност: Информацията, съдържаща се в този сайт, е предназначена само за образователни цели и не е заместител на съвет, диагностика или лечение от лицензиран лекар. Не е предназначено да обхваща всички възможни предпазни мерки, лекарствени взаимодействия, обстоятелства или нежелани ефекти. Трябва да потърсите бърза медицинска помощ за всички здравословни проблеми и да се консултирате с Вашия лекар, преди да използвате алтернативна медицина или да промените режима си.