Смешни текущи котировки, гледани на тениски

Смее се с тези смешни лозунги

Бегачите са специална група от хора, които са страстни за своя спорт. Те също така имат голямо чувство за хумор и това е най-очевидно на тениски износване. В средата на дългата половина или по време на последната миля на състезание имате нужда от нещо, което да се смеете. Той ви помага да продължите и ви напомня защо правим това на първо място.

Лесно е да си направите собствени тениски и ако имате нужда от вдъхновение, има много смешни цитати, от които можете да избирате. Всеки от тях се вижда на тениски, има нещо за всеки тип бегач и те са абсолютно фантастични.

За гари, които тичат

Вие изгаряте тон калории на бягането си, така че е правилно да очаквате вкусни лакомства и студени напитки на финалната линия. Така ли е?

За Дамите

Жените, които работят, са силни и уверени. Ако сте готови да покажете също така и нестабилната си страна, един от тези на тениска ще направи този номер.

Защо правя това

Хората, които не работят, често питат защо участниците го правят.

Имате едно от тези отпечатани на ризата си и нека зрителите на състезанието знаят, докато минавате покрай тях.

Кой е луд?

Някои хора също смятат, че участниците са малко луди. В края на краищата, маратонът е на 26,2 мили, на разстояние някои хора дори не обичат да шофират! Има много възможности да се забавляват с недоверчивостта си.

Това е нещастие

Когато започнете да бягате, се присъединявате към клуб от много ентусиазирани атлети. Има някои неща, които само участниците могат да разберат и тези цитати знаят точно как да изразят това, което мислите.

Удар в шорти

Тренировката предлага много време за мислене.

Това е забавно да си представим, че тези страхотни цитати са продукт на самотно време на някой на тротоара.

Скоростта е всичко

Някои състезатели са по-конкурентни от други. Ако искате да зададете бързо темпо, това ще ви направи идеална чаша за вас.

Бавно и стабилно ...

Спечелването на състезанието не е всичко. Много бегачи просто обичат да бягат и се наслаждават на това събитие. Ако сте горди от стабилното си темпо, покажете го.

Приключението на Чейс

Денят на състезанието е чудесна възможност да станете малко чалнат. Тези котировки са идеални за изпълнение в пакет и повечето от тях дават на бегачите зад себе си нещо, което да се кикот.

За всеки случай

Добре е да имате план за непредвидени ситуации, само ако не стигнете до финалната линия.

Почти там

Може да има точка в маратон, когато се чудите защо сте се регистрирали за това. Не се притеснявай, че има риза за това.

Словото от

Трябва да оценявате чувството за хумор, което се развива в продължение на мили. Това е страхотен спорт и, както можете да видите, фантастична възможност да опознаете творческата си страна. Какво ще измислите при следващия си ход?