Най - добрият магазин купи храна за деца

Удобство или хранителна стойност? Кои от тях вземат тортата в пазарската ви кошница? Борбата е истинска за родителите, които се опитват да жонглят ежедневната лудост, като получават здравословни ястия и закуски в кутиите за обяд и на вечеряните маси. Разберете кой магазин купи храни могат да бъдат както големи победители в храненето, така и големи спестявания на време.

Съвети за пазаруване

Отивате в магазина за хранителни стоки с децата си, за да проверите търпението си и да издърпате чантата си.

Вместо да превърнете пътеките във военна зона, включете децата в процеса. Първо, винаги следвайте златото правило - уверете се, че никой не е гладен, когато бутате тази количка над прага на магазина за хранителни стоки. Бъдете готови да пазарувате с пълен стомах и преди да тръгнете в магазина, направете план. Нека децата да помогнат да напишат списъка за пазаруване и да ги предизвикат да избират нова храна, която да се опита всяка седмица. Оставянето на малките да имат някакъв контрол ще им помогне да навлязат в интерес към пазаруването, подготовката за хранене и храненето.

Ако се борите да образовате децата си за здравните ползи от избраните от тях храни, не сте сами. Родителите имат най-добри намерения, когато се опитват да накарат децата си да направят хранителни селекции, но понякога тези послания се срещат като друга задача в списъка със задачи и в крайна сметка са големи изключения. Вместо да подчертавате колко здрава е храната, олово с други атрибути като аромат, цвят и други привлекателни аспекти.

Свържете храни на опит или на част от ежеседмичното рутинно "не би ли това да е идеалната закуска след карате?"

Плодове + зеленчуци

Купуването на плодове и зеленчуци през сезона е най-добрият начин да се насладите на храни на върха на свежестта и принуждава вашето семейство да промени нещата от месец на месец. Насърчавайте децата да изследват отдела за производство и да експериментират с нови неща.

Когато времето си сътрудничи, прескочете магазина заедно и се насочете към местния пазар на фермери.

Мелиса Halas-Liang, MA, RD, CDE на SuperKidsNutrition.com достига за един от най-очарователните видове портокали. "Аз съм голям фен на Cuties! Те идват в собствения си пакет, могат да се поберат в чантата ми и освен че са популярни с децата, те помагат да задоволят сладкия ми зъб.

Авокадото остава популярен избор за социалните медии. Използвайте онези снимки на авокадо с децата си и им предлагайте да намерят забавни начини да добавят авокадо към чиниите си. Продължете напред и залепете парченца пълнозърнест тост с авокадо и препечени сусамени семена, добавете няколко резена към ананас, и никога не подценявайте пълната с хранителни вещества сила на голяма купа гюакамоле в центъра на вечерята.

Хлапе приятелски Съвет: Съхранявайте контейнерите от нарязани плодове и зеленчуци отпред и в центъра в хладилника, децата са по-склонни да достигнат за тях, ако те са първото нещо, което виждат.

Цели зърна

От хляб до бисквити за закуска на зърнени храни , здрави възможности съществуват, но те могат да бъдат трудно да се намери. За да пазарувате за по-малко преработени зърна с повече фибри и други хранителни вещества, прочетете етикетите на съставките внимателно. Купете пълнозърнести храни като валцуван овес, кафяв ориз и пуканки (да, пуканки се броят към вашите порции пълнозърнести храни).

Избирайте версии на тези храни, които са неподсладени и несолени и след това добавете самите аромати, за да можете да контролирате нивата. Съхранявайте на пълнозърнести хляб от местна фурна и съхранявайте филийки във фризера, за да получите повече килограми от всеки хляб.

Хлапе приятелски Съвет: Направете пуканки в микровълновата фурна. Поставете четвърт чаша портоканови ядки в торбичка за обяд на кафява хартия и сгънете горната част, за да я затворите. Поставете чантата в микровълновата печка и гответе на висока мощност за около 2 до 2 1/2 минути. Изсипете нарязаните ядки в голяма купа и нагоре с промиване на зехтин и морска сол, канелена захар или ароматно подправка .

Go Pro

Високо протеиновите храни са неразделна част от храната и леките закуски, за да се гарантира, че малкото тяло се чувства енергично за продължителни периоди от време. Вместо масивни порции на едно или две хранения, най-добрият начин да се яде белтък е на малки стъпки през целия ден при хранене и закуски.

Възползвайте се от възможностите си, като част от скъпите пръчици за сирене моцарела, които са индивидуално опаковани и съдържат 8 грама протеин на парче, което е достатъчна доза за всяка кутия за обяд.

Ако сте на лов за по-добър негър, разгледайте менюто на Applegate за предлагане на пилешки късчета и тръжни оферти. Те се произвеждат без използване на антибиотици и се предлагат в органични и без глутен разновидности.

В допълнение към здравословните мазнини, маслените мазнини съдържат повече протеини, отколкото повечето хора мислят. Стандартната супена лъжица от две супени лъжици фъстък или бадемово масло съдържат по 7 грама протеин.

Твърдите варени яйца също правят проста ръчна храна за закуски. Ако попитате Toby Amidor, MS, RD най-продавания автор на готварски книги и най-добрия партньор за хранене на Eggland. "Винаги съм се грижил да опасявам най-добрите яйца от яйца на Егленд в кутията за обяд на дъщеря ми". Най-добрите яйца на Eggland са единствените яйца, които осигуряват 6 пъти повече витамин D от обикновените яйца, което помага за формирането на силни кости. двойно витамин В12 на обикновените яйца, което помага да се поддържат нивата на енергия високи през целия учебен ден. "

Хлапе приятелски Съвет: Съхранявайте пакети от бадемово масло като Джъстин на ръка за перфектно разпределени от здравословни мазнини.

Повишаване на лентата

Разбира се, повечето родители биха искали да правят партиди от домашни грандолари за всички деца в квартала, но нека да се изправим пред тях, това не е реалистично в средата на изпити, футболни турнири и танцови съображения. Има десетки снек барове, които обграждат рафтовете на магазините, но за съжаление много от тях са само прикрити бонбони. Предайте пръчките пълни с протеинови прахове и потърсете барове с кратки списъци с съставки и ограничени количества добавени захари. LARA баровете са направени от най-простите списъци с съставки, а новите аромати винаги се появяват, за да помогнат на децата да се интересуват. Ако храни с пръст са по-популярни в къщата ви, стигнете до ухапване на ухапване от Nourish granola.

Kid Friendly Tip: Когато настроението (и възможността) стачка, правят големи партиди от домашни барове и се съхраняват във фризера.