Reebok RunTone тониращи обувки - Преглед

Обувки за бягане с подси

Обувките Reebok RunTone са прекратени. Възможно е все още да са налице някои блиндирани или използвани обувки. Reebok предложи възстановявания за обувки RunTone и EasyTone в съгласие с FTC по отношение на неподдържани рекламни твърдения. Периодът на възстановяване завърши през април 2012 г. Това се случи с много марки тонизиращи обувки, които направиха искания за подобряване на мускулния тонус и загуба на тегло. Вижте повече за връщането на тонизиращи обувки

Обувките Reebok RunTone се отличаваха с въздушни пълнежи с подвижен въздух по цялата дължина на стъпалото и петата. Това дава малко нестабилност с всяка стъпка, като стъпване на фитнес диск. Нестабилността е създадена, за да активира и тонизира повече мускули.

За разлика от много тонизиращи обувки, те са сравнително леки, плоски и гъвкави, като всички те ги правят по -подходящи за ходене и бягане, отколкото повечето други тонизиращи обувки. Те се огъват на правилните места и можете да получите подходяща ролка чрез ходене стъпка с тях.

RunTone обувки побеждават повечето тонизиращи обувки в критични елементи

Подвижните въздушни шуби в подметката и петата на обувките Reebok RunTone създават малко нестабилност при всяка стъпка. Това е като използване на баланс диск, но с много по-малко от нестабилното усещане. Тази лека нестабилност помага да се активират повече мускули при всяка стъпка, което може да доведе до по-голямо тонизиране на краката и мускулите на задните части и може да помогне и за тонуса на основните мускули.

Докато обувките на Reebok EasyTone са сходни, те не се огъват на правилните места за правилна крачка напред. Обувките Reebok RunTone имат много предимства за фитнесулери и бегачи над RunTone и много други дизайни на тонизиращи обувки.

Изпробвайте RunTone обувки

Изпробвах обувките RunTone в моя местен магазин за обувки. Бях много доволен от удобството и усещането. Те не се чувстват прекалено нестабилни при ходене. Ниската височина, лекото тегло и гъвкавостта на обувката бяха чудесни за фитнес ходенето. Те се чувстваха много омекотени, краката ми бяха много доволни от тази обувка.

Но аз не ги купих, защото имам кадифе, а езикът на обувката се търкаше на грешното място. Това е много индивидуален въпрос, за който повечето хора не трябва да се тревожат. Бих купил обувките, освен за този въпрос.

Вземете го бавно с тонизиращи обувки

Когато използвате някакъв стил или марка тонизиращи обувки, е от съществено значение бавно да натрупате време, носейки обувките, за да предотвратите мускулни болки или дори наранявания.

Всички производители дават това предупреждение. Ако решите да купите обувки RunTone или EasyTone, ги носете само за 10-15 минути от първия ден, точно около къщата. След това улеснете в тренировки с тях само за 10 до 15 минути и бавно добавете повече време в обувките. Изградете време с не повече от пет минути на ден.

Ако имате някаква необичайна болка, различна от лека болка в мускулите, спрете да използвате обувките.

Най-добре е да купите тонизиращи обувки от търговец на дребно, който има обширна политика за връщане, така че да можете да ги върнете, ако имате някакви проблеми с прилягането или изпълнението на обувката. Носете ги вътре, докато не сте сигурни, че няма нужда да ги връщате.