8-те най-добри кетърингови книги за Кет да купят през 2018 година

Най-вкусните рецепти за тази диета с високо съдържание на мазнини и въглехидрати

Кетогенните диети , често наричани кето диети, са придобили много популярност напоследък. Този план за хранене се основава на идеята, че ако консумирате големи количества мазнини и по-малко въглехидрати, тялото ви ще произвежда кетони в черния дроб, за да се използва като енергия. Това може да бъде изключително предизвикателство за успешно приемане на кетогенна диета, тъй като въглехидратите са вероятни в много от храните, които ядете всеки ден.

Влезте в кетогенни готварски книги! С помощта на кето книга за готварство ще имате по-лесно време да се придържате към този план за хранене с високо съдържание на мазнини. Ето някои от най-добрите кетогенни готварски книги, които да си купите в момента.

Една от най-добрите готварски книги, които можете да закупите, за да помогнете да започнете своя кетогенен начин на живот, е "Кето Диета": Пълният справочник за висококалената диета от Leanne Vogel. Тази готварска книга е ненадмината възможност, защото съдържа не само повече от 100 кето-приятелски рецепти, но включва и няколко пробни плана за хранене.

Кето диета има над 125 възхитителни рецепти за високо съдържание на мазнини, ниско съдържание на въглехидрати начин на живот. Тези цели ястия на основата на храна включват пилешки пържоли, бекон-обвити мини кюфтета, кето сандвич хляб, пилешко пиле и още!

В допълнение към рецепти, тази готварска книга включва също впечатляващи пет 28-дневни планове за хранене, които ще Ви накарат да преминете през първия си месец на хранене с кето, а плановете са пригодени за индивидуални нужди и вкусове. Освен това ще намерите полезни инструменти като списъци с хранителни стоки, списъци с храни / напитки, хранителни сензитивни заместители и други - основно всичко, от което се нуждаете, за да се чувствате сигурни, че преминавате към кето диета.

Рецензенти обичат Кето Диета благодарение на вкусни рецепти, полезни ресурси и задълбочено ръководство за всичко кето. Като цяло, повечето са съгласни, че тази готварска книга е страхотна покупка за всеки, който се интересува от кетогенно хранене.

С толкова много образователни готварски книги на пазара, няма нужда да разбиваме банката, за да научим за кето диета. Ketogenic Диета Cookbook: 500 Кетогенни Диети Рецепти за готвене у дома от Емили Уилис е един от най-добрите бюджетни опции, тъй като съдържа стотици кето-съвместими рецепти за всяко хранене на деня.

Кетогенната диета съдържа 500 рецепти за закуска, обяд, вечеря, десерт, леки закуски и др., Така че знаете, че има нещо, което да отговаря на всеки вкус. Докато тази готварска книга няма недостиг на рецепти, тя съдържа по-малко обща информация за кетогенните диети, отколкото другите опции, така че може да не е най-добрият избор за абсолютно начинаещи. Това е казано, ако търсите съкровище от кето рецепти, тази готварска книга е начин да отида.

Рецензенти обичат, че тази готварска книга съдържа толкова голямо разнообразие от рецепти и повечето от тях са съгласни, че инструкциите са добре написани и лесни за употреба. Някои хора отбелязват, че няма изображения за всяка рецепта, но това е солидна покупка за ниската цена.

Ако сте съвсем нови за концепцията за кетогенна диета, имате нужда от готварска книга, която се вписва в подробности относно този план за хранене с високо съдържание на мазнини. Кетогенна диета: Ръководството стъпка по стъпка за начинаещи от Джейми Кен Мур прави точно това, разбивайки основите на кето в един начинаещ приятелски наръчник.

Книгите за кетогенна храна съдържа многобройни полезни ресурси, за да започнете кето диета. Ще намерите задълбочено обяснение за кетогенния начин на живот, както и ръководства за планиране на хранене, списъци за хранителни стоки, принципи за отслабване, списъци с храни и др. Книгата съдържа няколко рецепти, включително хранителни разбивки, но определено не е като рецепта тежки като някои от другите готварски книги.

Тази книга е всеобхватно ръководство за начинаещи, предоставящо подробна информация за това как да започнете кето-хранене, а рецензенти се съгласяват, че това е полезен инструмент за абсолютни начинаещи. Потребителите казват, че рецептите са вкусни, но ако търсите библия за рецепта, това може да не е най-добрият вариант за вас.

Когато мислите за храни с ниско съдържание на въглехидрати, може да си представите скучни, ароматни ястия. Въпреки това, с правилните съставки и рецепти, можете да пресъздадете някои от любимите си комфортни храни в рамките на насоките на кетогенната диета. Keto Comfort Foods от Мария Емерих е прекрасна готварска книга за тази цел, тъй като има стотици сърдечни кето ястия, които цялото ви семейство ще ви хареса.

Тази готварска книга цели да ви помогне да възвърнете любовта си към храната, като същевременно се придържате към кетогенна диета. В Keto Comfort Foods ще намерите 170 рецепти за ястия като канела ролки, пържени картофи, пилешки кордъри синьо, тирамису cheesecake и още любими. Авторът трансформира сърдечните вкусове и вкусните вкусове на класическите ястия в кето-приятелски ястия, като използва заместители на захарта ниско или без калории и отстранява съдържащите глутен добавки. Резултатът е колекция от подходящи за семейства кето рецепти, които вкусват страхотно.

Кето Комфорт Храни получава отвратителни отзиви от щастливи потребители, които казват, че рецепти са лесни и вкусни. Мнозина казват, че готварската книга включва зашеметяващи изображения, а няколко го наричат ​​"задължително" за всеки, който има кетогенна диета.

Това може да е предизвикателство за намиране на време за приготвяне на кето ястия, когато имате натоварен график, поради което толкова много хора се обръщат към бавните готварски печки за помощ. Със Diana Barrera на The Keto Crock Pot Cookbook , вие ще можете да правите бързи, кето-съвместими ястия преди време в бавната печка, правейки много по-лесно да се придържате към вашия нисковъглероден начин на живот.

Тази кетогенна готварска книга съдържа повече от 100 рецепти, които можете да направите в бавна готварска печка. Това, което е още по-уникално за тези ястия, е, че всички те съдържат пет съставки или по-малко, което улеснява търговията и готвенето. Забележителни ястия от книгата включват кокосова Curry Cod, Almond-Crusted Tilapia, лимон пилешко магданоз, италиански свинско пържоли и много други! В Keto Crock Pot Cookbook също има съвети и трикове за използване на бавна готварска печка и разбиране на кетогенна диета.

Според рецензенти, тази готварска книга е безценна за хора със забързан, натоварен живот. Храна с минимални съставки е вкусна и пълна, но те са лесни за приготвяне и са напълно кето-приятелски.

Едно от най-популярните кухненски аксесоари днес е Instant Pot, многофункционална тенджера под налягане, която прави готвенето бързо, лесно и безпроблемно. Ако имате един от тези уреди, можете да го използвате, за да приготвите вкусни кетогенни рецепти - просто се нуждаете от Ketogenic Instant Pot Cookbook от Darlene Vanhoose, за да ви напътства!

Тази невероятно достъпна книга включва повече от 100 лесни рецепти за кетогенни закуски, обеди, вечери, закуски, десерти и др. Много от рецепти са "dump-and-forget", което означава, че не е нужно да сте склонни към тях - перфектни за тези с гъвкав график. Ще намерите също основно обяснение за кето диета и съвети за използването на Instant Pot в тази книга.

Рецензенти казват, че тази книга е чудесно за извършване на бързи и ниски усилия хранене. Един купувач пише, че "няма нищо по-добро от вкусно кето ядене, направено в Instant Pot без никакви значителни усилия" - всъщност, какво повече бихте могли да поискате от готварска книга?

Много хора избират кетогенна диета, защото вярват, че това ще помогне при загуба на тегло. Въпреки това, този вид диета може да бъде предизвикателство да се придържате, особено ако сте свикнали да ядете много въглехидрати. За готварска книга, която е еднакво мотивираща, тъй като тя е образователна, проверете Simply Keto от Suzanne Ryan.

В " Просто кето " Райън представя подробно своето пътуване с диетата, обяснявайки как е загубила повече от 100 килограма и 40% от телесното си тегло, като е приела кетогенен начин на живот. В готварската книга тя предлага съвети от първа ръка за това как да се развива кетогенна диета. Книгата съдържа над 100 лесни рецепти за кето, както и съвети за пазаруване на хранителни продукти и 30-дневен план за хранене.

Тази готварска книга има стотици гръмотевични отзиви, много от които споменават колко вдъхновяваща е историята на автора. Рецензенти отбелязват, че рецепти са вкусни, лесни и практични, а много от тях се радват, че книгата съдържа много ярки изображения и изчерпателна информация за храненето.

Много по-лесно е да се придържате към всеки хранителен план, ако наистина се наслаждавате и жадувате за храната! Това прави Клейтата Кето такава страхотна готварска книга за тези, които се гмуркат в кетогенния начин на живот. Рецензенти имат само позитивни неща, които да кажат за тази книга, която съдържа десетки истински заслужаващи желание храна за цялото семейство.

Благодарение на кето: Вашата нисковъглеродна, висококапална пътна карта за отслабване и уелнес беше написана от Кендра Холи, която е известна с популярния си блог "Мир, любов и ниско съдържание на въглехидрати". В готварската книга се съдържат над 130 рецепти за пълноценна храна за ястия като "Кучета с кучета", "Лас-вана тиквички", "Солен карамел" с крехки чушки, Шоколадови чипс бисквитки и др. Също така има подробни списъци за пазаруване, планове за хранене и анекдоти от собствения опит на Холи с кето диета.

Тази готварска книга е наречена "крайното ръководство за любов към живота ви с ниски въглехидрати" и рецензенти са съгласни с това описание. Много от тях пишат, че рецептите са лесни и вкусни, което улеснява придържането към диета с високо съдържание на мазнини и ниско съдържание на въглехидрати.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .