10 Признаци Вашият фитнес ентусиазъм се превърна в обиден

Ако сте в здраве и фитнес, най-вероятно искате всички в живота ви да бъдат в него. Това е една почтена цел, но да го направим по грешен начин може да причини повече вреда, отколкото полза. Научете за признаците, че може да сте досаден фитнес изрод.

1 - Ти много си много

Мат Дютили / Изображение на изображението / Гети изображения

Повечето от нас имат най-добри намерения, когато се гледат - искаме хората, които обичаме, да живеят здравословно и щастливо - ако само ще направят това, което казваме! Naggers са склонни да:

Спрете Наничаването

Осъзнайте, че това гадаене всъщност може да възникне. Насърчаването и похвалата за здравословното състояние, което правят, може да направи нещо по-различно от това, че ги озадачава.

2 - Вие сте самопочвени

Гети изображения / Изображение на изображението

В колежа, съквартирантът ми и аз се забивахме в някои чипове, когато моят приятел, физически изрод, влезе и изстена: - О, боже, никога нямаше да ям тези. Погледнахме един към друг, сякаш току-що открихме, че ядем шепа кучета.

Фитнерите изрод могат да накарат другите да се почувстват зле за избора си, като посочат нашето съвършенство:

Излез от стойката

Посочвайки колко перфектни сте само да създавате разстояние. Споделянето на вашите борби може да насърчи приятелите ви да се отворят, като ви дават възможност да помогнете.

| Повече ▼

3 - Вие сте осъдителна

Гети изображения / Крис Райън
Да бъдеш осъден е друг капан, понякога попадаме в него. Някои неща, които биха могли да кажат:

Отстъпи

Понякога срам хората да правят по-добри решения, но никой не обича да се чувства зле за това, което правят. Някои нежни потупвания (например, "Имах тази салата миналата седмица и това беше феноменално"), без да се хранят калории може да бъде достатъчно, за да ги накара да мислят два пъти. Ако не, не можем да направим много за решенията на други хора. Да се ​​съсредоточите повече върху това, да бъдете добър модел на подражание и да предлагате подкрепа, когато е подходящо.

4 - Вие знаете всичко

Гети изображения / Култура RM / Заве Смит
Като фитнес изрод, ние имаме огромна база от данни за фитнес в нашите мозъци. Знанията ни помагат да направим добър избор, но също така може да ни насърчи да принудим тези избори върху другите. Може би сте известни, ако:

Zip Устни

Докато фитнес манията знаят много, ние не знаем всичко. Изчакайте някой да поиска съвет, преди да го даде и не се страхувайте да кажете, че не знаете нещо. Хората уважават честността.

5 - Вие сте неподвижни и строги

Гети изображения / Питър Дъзели

Някои фитнес изрод имат подход "всичко или нищо" за здравословен начин на живот. Вземете го твърде далеч и не само дразните другите, може да не се наслаждавате на живота колкото можете. Може да сте гъвкави, ако:

Огънете малко

Да бъдеш здрав означава да правиш здравословен избор през повечето време. Обаче, позволяването на известно удовлетворение от време на време може да обогати живота ви и да ви направи по-достъпни за другите.

6 - Вие сте едноизмерни

Гети изображения / Томас Барвик
Като фитнес изрод, аз обичам да говоря за упражнения, понякога до точката на раздразнение. Споделянето на ентусиазма е наред, но ако това е всичко, за което говорите, други хора могат да ви избягнат от чумата. Някои знаци да търсите:

Разширявам се

Фитнесът е важен, но опитвайки се за други неща, като фотография или пътуване, ви оживява и ви прави по-интересни. Намирането на баланс е нещо, с което всички трябва да работим.

7 - Вие сте само важен

Гети изображения / Саймън Потър
Някои от нашите фитнес изрод са толкова горди от това, което сме постигнали, може да излезем малко по-пълно от себе си. Всички ние се нуждаем от лека ръка на гърба за нашата упорита работа, но принуждаването на комплиментите може да изключи хората. Някои неща, които трябва да се избягват:

Тонизирай го надолу

Няма нищо лошо да се гордеем с нашите постижения и да казваме на другите за тях, но понякога действията говорят по-силно от думите. Да бъдеш здрав, силен и уверен показва кой си всъщност.

8 - Може да сте нечувствителни

Гети изображения / Габриела Медина

"Ще бъдете красиви, ако загубите тегло - имате толкова хубаво лице!" Всички сме чували, че клише, а фитнес изродът може да бъде също толкова нечувствителен понякога чрез:

Ние фитнес изрод забравяме какво е да си начинаещ. Спомняйки си за собствените си борби, може да ни помогне да симпатизираме и да насърчаваме, когато е необходимо.

9 - Вие сте смущаващи

Гети изображения / Тим Флаш

Много фитнес изнури се упражняват толкова дълго, забравяме, че другите хора нямат същите познания или същата издръжливост, която правим. Това може да се влее в съветите, които даваме, понякога без да го осъзнаваме:

това е страхотно, че хората идват при нас за съвет, но ние не винаги знаем какво могат да се справят другите хора. Напомнете на търсещите съвети, че може да се нуждаят от различни тренировки, когато те просто започват и че това, което правите, може да не работи за тях.

| Повече ▼

10 - Ти си ти

Гети изображения / Нютон Дали
Понякога ти дразнят другите, просто като си здрав, подходящ човек. Може да е трудно да се намирате около някой, който е разбрал всичко, а вашето присъствие може да ви напомни за този факт. Има хора, които ще се дразнят, независимо от това, което правите, но ако има някой, който непрекъснато ви подбира, защото сте здравословен, може да се почувствате, че трябва да защитите позицията си.

Не забравяйте, че да бъдете здрави, здрави и здрави не е нещо, за което да се извинявате. Ако се занимавате с някое от поведенията, изброени по-горе, може да имате някои неща, за които да работите. Въпреки това, ако просто живеете живота си така, както ви харесва и се чувствате добре за себе си, тогава това е важно. Поддържайте великата работа!