Топ 10 ходене в САЩ: Манхатън и Сентрал Парк

Разгледайте или разтегнете краката си в Ню Йорк

Ню Йорк се нарежда като един от най-вълнуващите градове в Америка, предоставяйки много възможности и стимули за хората, които живеят там, за да се разхожда пеш. Но ако целта ви е да намерите маршрут за упражнения или маршрут за разглеждане на забележителности, ще искате да направите малко повече изследвания. Научете начини да намерите чудесен пешеходен маршрут в Голямата ябълка.

Пешеходни маршрути в Манхатън

Можете да използвате тези пешеходни маршрути, които можете да изтеглите или отпечатате от приложения и онлайн източници.

AVA целогодишни разходки в Манхатън

Пътниците на Американската асоциация по волкспорт често гласуваха, че Манхатън влиза в първите 10 разходки в САЩ от 1400 ходене в клубовете си в страната. Те предлагат картографирани пешеходни маршрути ( целогодишни разходки ), които изследват Midtown, Central Park, Greenwich Village и Lower Manhattan.

Манхатънските разходки се провеждат от принстънския район Walkers. Те ще ви предоставят карта и инструкции за всяка от разходките. С изпращането на имейл до контакта в клуба ще можете да се регистрирате за разходките и да получите инструкциите за маршрута. Можете да получите инструкциите безплатно. Ако ходите за кредит за IVV Achievement Award, се правят договорености за плащане и получаване на подпечатана книга за вписване на книги. Проверете целогодишния пътепис в Ню Йорк на уеб сайта на AVA за най-новата информация за мястото на старта на разходка, часовете и информацията за маршрута.