Спортни напитки за бягане

Опитайте някои от тези продукти да останат хидратирани

Когато тичате, тялото ви губи електролити чрез пот. Тъй като електролитите помагат на тялото ви да задържа течности и може да предотврати мускулни крампи, важно е да ги замените със спортни напитки, когато продължите повече от 90 минути. Някои спортни напитки също съдържат въглехидрати, така че можете да ги използвате за енергия по време на дълги писти и състезания.

По-долу са някои от най-добрите спортни напитки за бегачи на дълги разстояния. Какъвто и да е любимият ви вкус, сигурно ще намерите опция, която отговаря на вашите нужди и предпочитания.

Nuun таблетки

С любезното съдействие на Amazon.com

Таблетките за хидратация Nuun са специално формулирани така, че да се абсорбират бързо от тялото ви, като бързо и ефективно възстановяват водния и електролитния си баланс. Въпреки че са натоварени с електролити, таблетките Nuun не съдържат въглехидрати, което ги прави добра възможност за хора, които не могат да понасят сладки спортни напитки.

Таблетките Nuun са преносими и разполагат със саморазтворима технология, така че можете да ги добавите към водата по време на вашето пътуване за спортни напитки. Те са алтернатива за маратонерите, които може и да не харесват Gatorade (обикновено спортната напитка, дадена на състезателни курсове), защото те са лесни за носене (в джобове или джобове) и могат да се добавят към водата от станциите за помощ. Таблетките се предлагат в разнообразие от аромати, включително банани, трибуни, лимонова вар, цитрусови плодове, коннакола и портокалов джинджифил.

| Повече ▼

Gatorade Endurance

С любезното съдействие на Amazon.com

Gatorade Endurance е различен от обикновения Gatorade, защото е предназначен за спортисти с издръжливост, които се нуждаят от по-голяма електролитна подмяна. Предлага се в лимонено-лименен или портокалов вкус и съдържа два пъти повече натрий като обикновен Gatorade. Вкусът е много подобен на обикновения Gatorade - това е просто малко по-салатично.

Маратонските бегачи често намират Gatorade Endurance за курсовете на много маратони в големия град, така че е добре за маратоньорите в тренировка да практикуват пиене по време на дългите си писти.

| Повече ▼

Клиф бар Електролитна заместителна напитка

С любезното съдействие на Amazon.com

Електролитната напитка на Clif Bar е предназначена да доставя течности на тялото ви с оптимална скорост, докато ги изпотявате. Той съдържа високи нива на натрий и коварство, така че да утоли жаждата ви, а след това нежно да подсили жаждата ви.

Спортната напитка е 92 процента органична, съдържа калий, магнезий, калций и натрий и се предлага в лимонада, свежа ябълка (също съдържа кофеин) или аромати на кран-разз.

| Повече ▼

Спортно питие за издръжливост на Powerbar

С лек аромат, който не е прекалено сладък, Powerbar's Endurance Sports Drink е идеален за хидратиране и доставка на мускулно гориво, докато тичате. Неговата научно формулирана концентрация увеличава доставянето на въглехидрати, като същевременно позволява бързо усвояване на течности, за да ви поддържа хидратиран и енергичен. Спортната напитка съдържа ключови електролити, включително натрий и калий, и се предлага в три вкуса: слънчев чай, плодов удар и лимонена вар.

| Повече ▼

Ultima Replenisher

Ultima Replenisher е чудесна, естествена алтернатива на захарните спортни напитки. Тази електролитна напитка не съдържа захар, изкуствени оцветители, аромати или подсладители и е пълна със засилени витамини и антиоксиданти. Ultima се предлага в пет различни вида: киви-ягоди, банани, дива малинова, лимонада и портокалови вкусове.

| Повече ▼

Gu Brew Electrolyte Drink таблетки

Просто добавете една от тези таблетки GU за електролитни напитки на 16 грама вода и получавате напитка с ниска калоричност (само 10 калории на таблетка) с оптимална комбинация от натрий и калий. Бегачи като Gu Brew за лекия си вкус, който не е твърде сладък. Той идва в шест различни вкуса: ягода лимонада, лимон лимон, портокал, праскова чай, розов грейпфрут, и три-ягодоплодни.

Също така вижте: Най-добрите ръчни бутилки за вода

| Повече ▼

разкриване

Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим компенсация във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница.