Смесени Бери Ледени кубчета със Селцер

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 13

Мазнини - 0 грама

Въглехидрати - 3g

Протеин - 0 грама

Общо време 5 мин
Подгответе 5 минути , гответе 0 мин
Сервирания 4 (4 кубчета + продавач)

Тялото се състои от приблизително 60 процента вода. Водата е строителен материал за клетъчен живот, регулира вътрешната телесна температура чрез пот и дишане, подпомага метаболизма на хранителните вещества, подпомага изчистването на отпадъците чрез уриниране, действа като амортисьор на мозъка, гръбначния мозък и плода, образува слюнка и смазва стави.

Ако обикновено пиете захар подсладени напитки като сокове или сода, опитайте се бавно да се отбиете, като разместите в чаша вода. Особено важно е хората с диабет да гледат консумацията на сладки напитки, защото могат бързо да повишат кръвната захар. Някои хора с проблеми с бъбреците също може да се наложи да гледат консумацията на калий (например портокалов сок) и богати на фосфор (т.е. сода) богати напитки.

Мехурчетата в просмукващата вода отделят гасително усещане без добавена захар. Искаме да ви свържем с вода! Това е най-добрата напитка, която може да се пие.

Съставки

подготовка

  1. Разделете плодовете в табла с кубчета за лед с кубчета от 16 кубчета. Добавете чешмяна вода, за да я покриете и поставите във фризера, докато замразите (най-добре да направите това един ден напред).
  2. За да сервирате, поставете желаното количество кубчета лед в чаша и в горната част с вода.

Варианти и замествания на съставките

За допълнителен зинг, хвърляйте някои пресни билки и / или лимонена кора с плодове, преди да замръзнете в кубчета лед. През горещия летен сезон добавете кубчетата лед към партида чай с лед.

Съвети за готвене и сервиране

За да намалите изгарянето от хладилника, след като ледът е замръзнал, извадете го от тавата и го съхранявайте в херметически затворен контейнер.