Пускане на музикален плейлист: Мощни песни

Работата със слушалки означава, че никой не може да прецени избора ви на изпълнена музика, без значение колко е приятна. Когато липсва текущата ви мотивация, понякога песен, която извиква този образ на Rocky, която върви по стъпките, е всичко, от което се нуждаете. Плейлиста на оптимистичните и мощни изпълнени песни ще ви вдъхнови да бягате.

1 - "Нека започнем" - Black Eyed Peas

Джошуа Ходж Фотография / Е + / Гети изображения

Кой би могъл да устои на една песен, която повтаря "runnin", runnin 'runnin' "много в рамките на първите 30 секунди от песента? Сякаш това не е достатъчно, забавният ритъм на тази песен несъмнено ще ви развълнува за бягство.

2 - "Роден на бяг" - Брус Спрингстийн

Дори и да не сте голям фен на Брус, трябва да признаете, че текстовете на тази песен са идеални за мотивационно движение.

Също така вижте: Песни със Словото "Run" в тях

3 - "Ще летя сега" (Тема от скалист) - DeEtta Little / Нелсън Пигфорд

Не мога да ви кажа колко пъти съм чувал тази песен да мине покрай състезателен курс. Но това никога не ми дава асансьор и ме тласка към тази финална линия. Обичам да повтарям в главата си "махненето на силата сега", дори след като песента свърши.

4 - "Преместване заедно" - всички американски отхвърля

Понякога по време на бягство просто се нуждаете от някой в ​​ухото, който да ви каже: "Преместете се". Забавна - тази песен е идеална за това!

5 - "Очите на тигъра" - Survivor

Първоначалната Rocky тематична песен е все още най-добрата, но този Survivor, увенчан от третата Rocky install, също ме мотивира да тичам - може би дори до някои стълби.

6 - "Започнете ме" - Rolling Stones

Просто мислейки за смешната енергия на Мик Джагър ме накара да помръдна и да бъда готов за бягство. Текстът и ритъмът на песента го правят перфектен за първата половина от тичането.

7 - "Красив ден" - U2

Особено обичам да слушам тази песен, когато времето е по-малко от идеалното. Просто слушането на текстовете почти ме убеждава, че няма да вали или да замръзвам студено по време на бягството си.

8 - "Криптонит" - 3 врати надолу

Нека умът ви да се разхожда, докато слушате тази песен и вие ще започнете да мислите, че сте супергерой!

9 - "Не спирай, докато не стигнеш" - Майкъл Джексън

Тази класика на Майкъл Джексън винаги ме кара да се чувствам като в движение! И това е "не спирай" текстовете са идеални за бягане.

Още текущи песни:

разкриване

Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим компенсация във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница.