Пурпурник сутрешен сирене

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 292

Мазнини - 13g

Carbs - 34гр

Протеин - 13g

Общо време 5 мин
Подгответе 5 минути , гответе 0 мин
Сервирания 1

Витното сирене е чудесен източник на протеин, който ви дава енергията, от която се нуждаете, за да започнете деня си. Половин чаша нискомаслено извара съдържа почти 15 грама протеин. Тази рецепта използва домашно сирене като разпръснато на препечена филийка.

Pumpernickel е плътен, тъмно германски стил хляб, направен от грубо смляна пълнозърнеста ръж. За здравословен (и здравословен) ден на сърцето се стреми да направите поне половината от зърната, които ядете за един ден, от цели зърнени източници .

Рецептата за профилактика на рака почти винаги включва плодове и зеленчуци, които са пълни с аромат, цвят, витамини, минерали и антиоксиданти. Тостът за сирене за вино е чудесно средство за показване на вкусни сурови плодове и зеленчуци на сутрешното хранене; получавате хидратираща криза от краставицата и кремообразна доза от здравословни мазнини и витамини от авокадото. Всичко, от което се нуждаете, е няколко грама от черен пипер на върха. Съхранявайте соевия вибратор, тъй като извара вече е осолена.

Съставки

подготовка

  1. Пригответе сладкиша на хляба.
  2. Разделете сиренето между двете филийки препечени филийки и разстилайте върху повърхността на всеки парче.
  3. Разперете филиите от авокадо върху един парче препечен хляб. Поставете краставици на друг парченце препечен хляб.
  4. Натрошете черен пипер на върха на двете препечени филийки.

Варианти и замествания на съставките

Предпочитате ли сладка закуска? Вместо краставицата и авокадото, на върха си сутрин сирене тост с нарязани зрели сливи или праскови, пресни плодове, или ябълкови резени.

Вместо черен пипер, добавете няколко шейкове канела, за да подобрите сладникавия вкус на плодовете с леко солено извара.

Когато разменяте состовете за сладката комбинация, все пак можете да се възползвате от високото протеиново предимство на извара и в зависимост от типа плодове, които използвате, все още получавате нискокалорични, антиоксидантни препарати, съдържащи тост.

Съвети за готвене и сервиране

Ако можете да намерите нискомаслено къдраво сирене в магазина, текстурата ще бъде най-разпространената, почти като кръстоска между крема сирене и рикота сирене. Ако не можеш да намериш биче сирене, каквото и да е, или можеш дори да пулсираш вашето сирене в малък кухненски процесор, за да изглежда по-гладко.