Обзор на обувката за обувки Kuru Insight

Комфорт и поддръжка

Куру произвежда комфортни обувки за ходене с дизайнерски функции, които работят добре за фитнес. Хората с плантарен фасциит или изтъняване на мастната подложка по стъпалата на краката им ще оценят анатомичната им междина на KuruSole, която се огъва с всяка стъпка, за да поддържа, но не изглажда подметката. Тя ви помага да извлечете максимума от естественото си омекотяване на краката. Те имат ортотична пета люлка да се поберат добре около петата.

Ходещите с широк крак и тези с килими могат да оценят дизайна си, тъй като имат широк бокс. Обувките Kuru идват както в мъжки, така и в женски варианти.

Моделът за обувки модел Kuru Insight, който е описан тук, е прекратен от 2013 г. Той е заменен с обувката Kuru Quantum Performance Fitness Walking Shoe, която се предлага както в мъжки, така и в женски стил. Квантът има много от същите характеристики, включително KuruSole.

Всички дневни обувки

Kuru Insight е много добра целодневна обувка, която да се носите у дома, да работите, по поръчки и фитнес, да тренирате. Конструкцията съчетава кожа и платно с дишаща, влагоустойчива подплата.

Стил и цвят

Insight се предлагаше в черно, кафяво, бяло и бяло / сиво. Те работят добре за носене в случайни офис и за пътуване, както и за ходене за фитнес. Другите стилове на Куру се предлагат в разнообразни смели и забавни цветове. Квантът идва с разнообразни смели и забавни цветове, както и няколко по-комфортни комбинации.

Гумената външна подметка и кожата около midfoot и петата трябва да държат най-много дъжд, докато платното над кутията на пръстите им позволява да бъдат дишащи.

Най-долу в обувките за обувки Kuru

Обувките Kuru Insight работиха добре за ежедневно износване през зимата по време на работа и за промъкване в оживена разходка по време на почивки и обеди. Курс може да е добър за пътуване през мокри и студени сезони. Докато твърденията за изключителна технология са еднотипни, има приятна разлика в подкрепата и подплънката на перото с Кур.

Сайта на производителя

Обувки и стелки за плантарен фаскит

Моделите Quantum Performance и Insight на Kuru са предназначени да позволят на мазнината подложка на петата да осигури естественото омекотяване, което трябва.

Те имат лека рокерска подметка, която също поема част от стреса на плантарната фасция при ходене. Те не твърдят, че обувките им ще облекчат плантарния фасциит, но ще кажат, че те трябва да предоставят утеха.

Американското ортопедично общество на краката и глезените препоръчва да се носят здрави, дантелени обувки с добра опора на арката и подплънка на петата, когато имате плантарен фасциит. Те също така предлагат оръжейни опори с надраскване с пета. Куртурната пета и междинната подметка осигуряват някои от предложените възглавници и обувките осигуряват добра опора. Ако имате плантарен фасциит, можете да ги изпробвате без допълнителна стелка, но може да получите още повече комфорт с продукт без рецепта с гел за петата.

Американският колеж по хирурзи на краката и глезените също препоръчва помощни обувки с добра подкрепа на арката и леко повдигнат пети, за да се намали стреса на плантарната фасция. Те отбелязват, че подложките във вашите обувки могат да помогнат за омекотяване на удара при ходене, когато имате плантарен фасциит.

Оповестяване: Прегледните проби са предоставени от производителя.

> Източници:

> Болка в областта на петата (растителен фаскит). Американски колеж по хирурзи на краката и глезена. https://www.acfas.org/footankleinfo/heel-pain.htm.

> Плантарен фаскит. Американската ортопедична общество за краката и глезените. http://www.aofas.org/footcaremd/conditions/ailments-of-the-heel/Pages/Plantar-Fasciitis.aspx.