Най-добрият и най-лошият от Доклада за най-добрата диета от 2017 година

Ежегодният преглед на "най-добрите диети" от US News & World Report може да не предизвика нетърпеливо очакване на тази гигантска кристална топка, която отпада в Таймс Скуеър, но ако се съди от медийното внимание, което тя създава, тя идва доста близо. Тази година не е по-различна, а най-добрите 2017 класации за диета се радват на своето време в светлината на прожекторите.

Бях привилегирована да бъда един от съдиите по този проект, защото вярвам, че през последните 7 години.

За тази последна версия бях в компанията на 19 колеги. Всеки от нас вкара всичките 38 от вписванията в седем категории на ефективност, използвайки система от цифрови точки, след което редакторите агрегираха нашите резултати, за да определят крайното класиране.

Тъй като се радвам на възгледите на вътрешния човек за процеса, заедно с общественото мнение за резултатите, мислех, че местната тълпа тук може да оцени моята гледна точка за най-добрите и най-лошите аспекти на най-добрия доклад за диетата.

Най-добрият от най-добрите диети отчет

Фирмата е добре. Групата от експерти, поканени да вкарат диета, винаги е впечатляваща и наистина е привилегия да бъде включена. Докладът на US News & World прави страхотна работа за заснемане на разнообразни перспективи, пълномощия и дисциплини, като по този начин информира класациите с хибридна сила.

Няма тежко повдигане. Информацията, предоставена ни за преглед, е красиво организирана, улесняваща ефикасните преценки.

Получаваме общ преглед на всяка диета, включително не само характерните особености, но и всякакви съответни изследвания и данни. Точковите листове също са лесни за ползване, което ни улеснява да вкараме всяка диета на една и съща скала, за всички същите атрибути.

Еднопосочно пазаруване. Най-важното, разбира се, е това, което вие, читателят, най-накрая ще видите.

Там мисля, че US News & World Report предоставя много ценна услуга. В края на краищата, със или без кратко класиране на диетите, пазаруването на диета ще се случи това време на годината. Този годишен доклад главно казва: ако ще пазарувате за диета ТОЗИ НОВА ГОДИНА, започнете оттук и разберете как всички те гледат с експерти в тази област .

Тъй като инвентаризацията на диетите, разгледани за този доклад, се разширява всяка година, то наистина дава възможност за еднократен диета за всички. Читателите могат да избират диети въз основа на лични цели за здраве или тегло или да избират измежду диетите, които са се представили най-добре като цяло. Но тъй като всички диети са били оценявани за безопасност и хранителна изчерпателност, изборът на диета в близост до върха на някой от ранг списъците гарантира разумен избор. Всички диети, които се представят добре в този доклад, са фундаментално разумни.

Подхождайте на вашия вкус. И накрая, този доклад удостоява две основни истини за диетата. Първият е, че основната тема на хранене за добро здраве е добре установена и не се обсъжда. Това е продукт на масивни доказателства за всяко описание и глобален консенсус. Чрез класиране на диети в различни категории, включително тяхната пълнота, безопасност и капацитет за предотвратяване на болести, този доклад надеждно поставя в началото на всеки списък диетични модели, които се придържат към темата.

Втората е, че диетата притежава характеристика с упражнения: в някои отношения "най-добрият" е този, който действително ще направите! Независимо колко добър е диетичният модел, няма да ви направи много добър, ако не можете да се преглътнете. Чрез излагане на меню с опции за хранене, този доклад ви дава възможност да намерите варианта по темата за хранене, който най-вероятно ще работи за вас и вашето семейство. Проектът очевидно има поп-култура сексапил, но чрез насочване на обществеността към разумни, проверени варианти по темата за хранене и за промоция на здравето и за контрол на теглото, той също има истинско заслуги за общественото здраве.

Докладът "Най-лошият от най-добрите диети"

Има розова картина, има няколко тръни.

Няма добър отговор на лош въпрос. За да го кажа по-скоро безумно, мисля, че "диета" е лоша идея. Диетичните планове от всякакъв вид са неща, които хората вървят както навън, така и на разстояние. В резултат на това всички те завършват като временни решения на постоянния проблем с храненето и здравето и теглото и удоволствието от това.

Ако признаем, че " коя диета трябва да опитам тази година? "Е лош въпрос, тогава няма добри отговори, без значение колко внимателно са събрани и убити. Ние трябва да работим, както като индивиди, така и като култура, към диетичен модел, който помага за здравето за цял живот. Има малко място в такова усилие за "ходене" на диета.

Никой не е остров. Нашите редактори в US News & World Report ни питат дали има допълнителни категории, за които смятаме, че ще добавят стойност към процеса на точкуване и досега не са взели под внимание моето първо предложение: пригодност за семейство .

Прекарах пет години в качеството си на главен редактор на рецензираната от колегите детска затлъстяване и по този начин има по-добра перспектива от повечето за обхвата и въздействието на епидемията от детска затлъстяване в нашата страна. Следователно не мисля, че е отговорен за родителите да "продължават" диети, които оставят децата си зад гърба си.

Но аргументът е също толкова силен в другата посока. Има сила в единството, че никога не сме сами. Опитвате се да се храните, докато вашето семейство яде иначе почти никога не работи. Семействата, които работят заедно, за да се хранят по-добре, могат да се укрепят един друг, да променят "културата" на домакинството и да направят постоянни подобрения, така казва този баща на пет! Аз отидох толкова далеч, че да напиша, че "диетите" трябва да умрат, защото те са склонни да предполагат активност в една област, която изисква от нас отговорно внимание към здравето на децата и изисква от нас силата да отидем разстоянието, родено само на единството.

Иди, все пак. И накрая, не е съвпадение, че този доклад излиза в началото на годината. Той играе на трайния герой и идеята, че това е времето да се правят промени. Промяната в храненето, обикновено за загуба на тегло, неизменно е в основата на списъка с новогодишните резолюции.

Имам проблем с това, защото трайното променяне на поведението просто не работи по този начин. Новогодишните резолюции са от типа " отидете, така или иначе, дали сте готови или не ". Последното изменение на поведението включва подготовка; готови и настроени наистина трябва да предхождат "go". До каква степен този доклад насърчава манталитета "go anyway", това е сред многото причини, поради които всички същите хора, които пазаруват диети тази година, ще го правят отново през 2018 г.

Как да използвате най-добрия доклад за диети

Как тогава да се възползвате най-добре от най-добрата диета и да избягвате всякакви опасности в най-лошото от нея? Ето и моите съвети:

Приемайте темата за ядене. Основите на диетичния модел, който благоприятства човешкото благосъстояние, както контролът на теглото, така и доброто здраве, дълголетието и жизнеността, наистина са добре установени. Никога не пазарувайте за диета, която се различава от тази тема, с акцент върху минимално преработените зеленчуци, плодове, пълнозърнести храни, боб, леща, ядки, семена и вода, предимно за жажда. Тази тема благоприятства разнообразните диети и удоволствието от великолепната храна, а по случайност и ползата за планетата . Тъй като можем да изберем храна, която ни обича, нашите семейства, нашите вкусове, талията, нашето здраве и планетата обратно, защо не?

Пригответе се и поставете, преди да тръгнете. Вероятността, че сте готови да направите постоянна промяна в начина на живот, само защото това е януари, е наистина доста отдалечено. Не отивайте в диетични промени, освен ако наистина не сте готови и сте готови да го направите.

Мислили ли сте за намиране и идентифициране на по-питателна храна, за нейното приготвяне? Мислили ли сте за управление на времето, социални предизвикателства, реакция на вашето семейство? Имате ли уменията, от които се нуждаете, от грамотността на хранителните етикети до готвенето? Решаването да се приготвите и да настроите за промяна в диетата би било много продуктивно използване на вдъхновението на Нова година, но само отидете, когато наистина сте готови. В противен случай вие, както и много други, сте способни да паднете от вагона, преди да се появят морковите, и ще бъдете оставени да носите тежестта на още един "провал", който никога не беше виновен на първо място. Не правете това за себе си. Диетата, подобно на богатството, облагодетелства приготвените.

Помнете костенурката и заека. Сигурен съм, че всички сме чели Aesop (или, ако сте френски като моята съпруга, La Fontaine) басни, включително, известен, този за костенурката и заека. По някакъв начин, обаче, когато става дума за диети и Нова година, ние всички забравяме кой печели това състезание!

Костенурката бавно, методично и неумолимо напредва към тази финална линия и печели състезанието. Когато става дума за хранене и здраве, можете да спечелите и ако се съсредоточите върху здравето, а не само върху теглото; вашето семейство, а не само себе си; сила на уменията, а не само воля; дългосрочното, а не бързото оправяне; и възможността да комбинирате удоволствията на добрата храна и доброто здраве и да обичате храната, която ви обича за цял живот. Дръжте онази голяма картина и състезанието е твое.

Годишният преглед на "Най-добър диети" от US News & World Report е много добър. Това е чудесно място за пазаруване, ако търсите внимателно обмислена диета. Но колко по-добре ще бъде, ако дойде 2018, вие сте напълно извън този пазар!