Най-добрите 7 каски за велосипеди да купят през 2018 година

Поддържайте главата си защитена независимо от дейността

Язденето на велосипед е забавна активност както за деца, така и за възрастни. Независимо дали ще се забавлявате или ще се състезавате в състезания по спускане, най-важният елемент в ездата е безопасността. По-специално, безопасността на главата. Различните видове езда може да изискват някои функции като козирка, вентилация, пълно покритие, абсорбция на ударите за максимална защита и, разбира се, стил и достъпност. И дори ако имате надежден шлем, след като сте имали разливане в него, е време да закупите нов по причини, свързани с безопасността. Освен това, ако вашият не е подходящ, няма да ви защити адекватно, когато се случи падане.

Тук най-добрите каски за каране на велосипед за всеки тип езда, стил и бюджет.

Комфорт, стил, качество и защита е името на играта с тази шлема Schwinn Thrasher. Изборът на Amazon, с над 1200 рецензии за 5 звезди, е предназначен да задържи водача на хладно със своите 21 вентилирани вентилационни отвора и подложки за втриване на влага, които държат главата ви суха. Лесно регулируемата лента от вътрешната страна на каската позволява на потребителите да намерят точното решение за техния комфорт и сигурност. Вграден козир и три цвята избират функциите на Thrasher.

Ниската цена може да има някои, които се чудят дали шлемът наистина прави този трик. Спомнете си, Schwinn е име, известно с велосипедни ентусиасти, и е наоколо от 1895 година насам. Част от популярността им се дължи на доверието, което те са спечелили от състезателите в техния дългогодишен опит във всички неща на открито.

Характеристиката на Basecamp zoom е щитът, който предпазва очите ви. Магнитно закрепеният оптичен щит осигурява защита на очите (100 процента UV защита, която е устойчива на разрушаване), без да се компрометира оптичната чистота и само с една ръка ездачът може лесно да обърне или да премахне щита, ако е необходимо. Тъй като никой не харесва усещането за натрупване на влага по време на езда, производителите създадоха седем конфигурация за вентилация, за да осигурят максимален въздушен поток с минимално съпротивление на вятъра. Друга важна характеристика е технологията Integral Molding, която Basecamp използва, за да направи шлема в едно парче, което прави по-доброто поглъщане в случай на катастрофа. Тази глава е с дължина от 22 "до 24" и се предлага в четири цвята.

Рецензенти постоянно коментират комфорта и лекотата на удара.

За тези, които не разбиват планини или не поемат здрави пътеки, Giro Revel е добър избор за каска. Технологията "In-Mold" на Giro свързва здравата външна микроскопия на шлема с вътрешната облицовка, абсорбираща удара, създавайки лека, хладна и здрава каска. Част от възможностите на шапката на шлема идва от 22 вентилационни отвора, създадени с въздушен поток. Шлемът използва диск, за да се приспособи към комфорта на мотоциклетиста, да се наслаждава и да се чувства добре за оптимално каране.

Ако искате да запазите изгрева на слънцето, може да искате да хвърлите чифт нюанси, тъй като мини-визурата е по-скоро за защита, отколкото за запазване на елементите. А някои рецензенти коментираха, че шлемът може да се нагорещи, така че ако се потя много или живеете в топъл климат, най-добре е да търсите другаде.

Тази каска е натоварена с петзвездни ревюта. И ето защо: Екипът Обсидиан удря маркировката върху почти всяка характеристика, която ездачите търсят в каска. Това е удобно, стилно, има голяма абсорбция на ударите и е изключително лек. Компанията е успяла да запази теглото си до минимум, без да е пожертвала безопасността, като експертно разполагаше с 22 вентилационни отвора и подсилен скелет. Пътниците обичат омекотената лента за брадичката и разглобяемото визьор. Каските са с големи размери, затова не забравяйте да измерите ножицата преди да поръчате. Отвъд оразмеряването действителните ремъци са регулируеми както вертикално, така и хоризонтално, като осигуряват здраво и удобно прилягане. Изберете от черна или бяла каска, и двете с лъскав матов финал.

За онези, които се карат да карат колело малко по-хардкор от останалите - очевидно е необходим различен шлем за максимална защита на тези квалифицирани ездачи. Демон е създал този пълен каски с най-екстремни условия на ума. Облицовката на пяната съответства на вашата форма, което създава уникална и индивидуална форма. С 13 вентилационни отвора, все още получавате толкова дишаща способност, без да се жертвате за безопасност. Здравата външна обвивка дава на ездачите увереността, от която се нуждаят, преди да излязат на мотора си.

Независимо дали детето ви е на тренировъчни колела или усеща вятъра в косата си, докато пътуват по пътеката, безопасността и спокойствието на родителите са основен приоритет. Razor V17 предлага защита с твърда външна обвивка, която се простира до долната част на гърба на главата. Оборудвани с регулируеми ленти, за да осигурят плътно, перфектно залепване, заедно с пенопластните вътрешни възглавнички за комфорт и допълнителна безопасност. Не е тайна, че децата са малко поглъщатели на топлина, така че 17-те вентилационни отвора ги охлаждат. Препоръчва се за възрастови групи осем и нагоре, но проверявайте измерванията в подробности за елементите.

Ако сте човек, който обича да се движи привечер или в елементите с малка видимост, шлема GoMax ще дойде по-удобен. Една вълнуваща особеност на тази каска е наистина нейната светодиодна опашка. Този GoMax е проектиран с 22 вентилационни отвора за възможно най-добър въздушен поток и минимално съпротивление, което позволява въздухът да преминава с ефективност и лекота. Също така плюс разглобяемото козирка прави страхотно пътуване в горещите, слънчеви дни. Таблица с размери е налична в подробностите за елементите, което ще ви помогне да определите кой размер да поръчате.

Освен това, ремъка е регулируем, а задната светлина на светодиода се удвоява като диск, който позволява двойно регулиране. Освен че е най-добрият избор за тези, които обичат да се возят добре довечера, един от най-добрите коментари сред рецензенти е колко удобно е шлемът. Размерите варират от средни до големи, а когато са налице, има четири различни цвята.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .