Кутии и обувки за Nike + сензор

Спортният комплект Nike + Sportband и комплектът Nike + iPod Sport са снабдени със сензор, предназначен за поставяне в специално разработен джоб под подметката на обувката на обувката Nike +. Но можете да го прикачите към други обувки, като използвате сензорна торбичка. Ето някои опции, ако имате този сензор и искате да го използвате с всяка обувка. Това е така, с всяка обувка, която има обувки, тъй като те всички разчитат на прикрепването им към горната част на обувката с помощта на дантели като котва.

1 - Обувки за обувки Nike Plus

Nike Air Zoom Moire. Уенди Бъмгарднер © 2006

Единственият одобрен начин за използване на сензора е да го поставите в петата на обувката Nike +. Найки имаше селекция от обувки, украсени с Nike Swoosh и знак плюс. Moire беше един от първите произведени и наистина харесах тази обувка. Еланоглавата подметка позволява изключителна гъвкавост, така че да можете да се движите по ваш вкус - а не как желаете обувката. Горната е много подобна на Nike Free 5.0, еластична и удобна. Nike Moire е готова за Nike + iPod сензора. Той има предпазител, че Nike Free липсва, и открих, че работи добре за разходка на 10 километра / 6 мили на улицата, тротоара и лекия чакъл.

2 - Обувки за обувки на Griffin Technology

Грифин Технология за обувки за обувки. Уенди Бъмгарднер

Тази торбичка за обувки може да се използва с Nike сензор, Fitbit Flex , Misfit, Cunings и други фитнес тракери. Той се шнурче през обувките и сигурно обгражда тракера ви в найлонова мантия с двойни затварящи се капачки. Логото на Griffin е отразяващо, което позволява по-добра нощна безопасност.

3 - Пакет за сензори Nathan Nike + iPod

Nathan сензорна кутия. С любезното съдействие на Амазонка

Нейтън прави много продукти, включително този здрав джоб за сензори. Подобно на останалите, подхлъзвате единия си край под обувките си и се сгъва и прилепва с хартия. Сензорът е закрепен в джоба на окото. Той има отразяващо лого за безопасност.

4 - Сензорен шкаф Grantwood

Технология за обувки за Grantwood Technology. С любезното съдействие на Амазонка

Прикрепете торбичката, като я завиете през обувките си. Можете да използвате тази торба за други сензори, които отговарят на нейните размери, или за малки педометри. Получавате две кутии с всяка покупка, което улеснява използването им с две различни чифта обувки. Това е бонус, тъй като би било по-трудно да прехвърлите торбата от един чифт обувки на друг. Трябва да разкопчаете цялата обувка, за да я извадите и да я развържете и да разкачите обувката, с която я прехвърляте.

5 - сензор за спортно облекло Marware

Маркуч за сензор Marware. С любезното съдействие на Амазонка

Този малък неопренов и гумен джоб се залепва под обувките ви със здрава затваряща се кука. Това е същата идея, както и много други. Лесно е да го прехвърлите от обувка на обувка.

6 - Бързото шофиране

SwitchEasy RunAway Поддържач. С любезното съдействие на Амазонка

Закачете своя Nike сензор в този твърд държач и след това го закопчайте до обувките на всяка обувка. Недостатъкът е, че това е специфично за сензора за обувки Nike. Няма да можете да го използвате за друг крачкомер и т.н.

| Повече ▼

разкриване

Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим компенсация във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница.